Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Ziyaret

Belediye Başkanı Ahmet Çakır\'a Ziyaret

Başkan Çakır: zabıta teşkilatımız her geçen gün kendini yeniliyor.

10.09.2012 18:03

Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Malatya Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Fırat ve beraberinde bir grup zabıta personeli Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Fırat, Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Sayın Başkanım, çalışmalarımızda sürekli desteklerinizi görüyoruz. Tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi arz ederim" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Zabıtası'nın özveriyle çalıştıklarını, özellikle başta toplumun ortak kullanmış olduğu alanların işgalini önlemek üzere şehirdeki her türlü tertip ve düzeni sağlayarak, görevini bugüne kadar en iyi şekilde yaptığını belirtti. Zabıta'nın her geçen gün kendini yenileyerek, halkla ve esnafla ilişkilerini geliştiren bir yapıda Malatya'ya en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde olduğunu anlatan Başkan Çakır, "Zabıta ekiplerimizi yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

Çakır: Zabıta, Malatya'da yaşayan herkesi temsil ediyor…

Zabıta'nın halk adına cadde, sokak ve meydanlar ile park alanlarındaki düzeni sağlamak için görev yaptığını anlatan Çakır, "Malatya'da yaşayan herkesi temsil ederek görev yapıyorsunuz. Zabıta ekiplerimize hem araç gereç, hem de iç hizmetler konusunda her türlü desteği veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Başkan Çakır, zabıta ekiplerinin aynı zamanda belediyeyi temsil ettiklerini kaydederek, "Bütün arkadaşların da bu bilinçte olduğunu, bu hizmet bilinciyle çalıştıklarını yakinen biliyorum. Bundan dolayı da bütün arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Elimizden gelen desteği, katkıyı her zaman sunmaya çalışıyoruz. Bir kez daha sizlerin nezdinde bütün arkadaşlarımızın haftasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında, zabıta teşkilatı tarafından Başkan Çakır'a bir buket çiçek ve plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement