Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı Belediye Başkan Vekili Habib Arslan Başkanlığında Gerçekleştirildi.

07.02.2011 20:55  Güncelleme: 20:56

Şanlıurfa belediye meclisi şubat ayı 1. Birleşim toplantısı belediye başkan vekili habib arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak geçtiğimiz ay meclise sunulan ve ilgili birimlere havale edilen çeşitli konulara ilişkin soru önergelerine verilen yanıtlar okundu.

Soru önergelerinin yanıtlanması ve diğer soru önergelerinin okunarak havale edilmesinin ardından toplantının asıl gündem maddelerine geçildi.

Buna Göre;

Toplantıda, "07.06.2010 tarih ve 53 nolu Belediye Meclis Kararı ile ilgili düzeltme kararı" alınırken 2 adet motosikletin Belediyeye hibe olarak kabul edilmesi" onaylandı.

"Bilboardların İlan-Reklam Vergilerinin Görüşülmesi" ve "İşyeri ÇTV Gruplarının Derecelendirilmesi" başlıklı gündem maddelerini Plan ve Bütçe Komisyonuna havale eden Belediye Meclis Üyeleri, Mevlevihane Çarşısındaki 7 Dükkânın "El Sanatlarımızın Yaşatılması Amacıyla" derneklere tahsis edilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesine karar verdi.

"Eyyübiye Polis Karakol yerinin İl Emniyet Müdürlüğü'ne Tahsisi" için Belediye Encümenine yetki veren Şanlıurfa Belediye Meclisi diğer gündem maddelerini ise bir sonraki birleşime bıraktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement