Berlin Büyükelçiliği'nden Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Berlin Büyükelçiliği'nden Öğrencilere Ödül

Berlin Büyükelçiliği'nden öğrencilere ödülTaner Tüzün Nürnberg, 16 Şubat (DHA)- Nürnberg'de Türk toplumunun eğitime verilen önemi belirtmek amacı ile lise düzeyinde başarılı olan öğrencilere, Berlin Büyükelçiliği tarafından ödül verildi.

16.02.2017 20:26

Berlin Büyükelçiliği'nden öğrencilere ödül

Taner Tüzün Nürnberg, 16 Şubat (DHA)- Nürnberg'de Türk toplumunun eğitime verilen önemi belirtmek amacı ile lise düzeyinde başarılı olan öğrencilere, Berlin Büyükelçiliği tarafından ödül verildi. yıl Nürnberg Başkonsolosluğu görev bölgesinde, Hof lisesinden Fatma Bayram ile Roth Lisesinden Ali Döner bu yıl ödül aldı.

BAŞKONSOLOS KÜL TEBRİK ETTİ

Nürnberg Başkonsolosluğundaki törende, Fatma Bayram ile Ali Döner'in aileleri, Eğitim Ataşeliği vekili Muavin Konsolos Mesut Doğan, Muavin Konsolos Ünal Atcalıoğlu ile konsolosluk mensupları hazır bulunurken, Başkonsolos Yavuz Kül, hem öğrencileri hem de ailelerini tebrik etti.

CEP TELEONU HEDİYE EDİLDİ

Başkonsolos Yavuz Kül, Tıp okuyan Fatma Bayram ile Fizik okuyan Ali Döner'e birer başarı belgesi yanı sıra, cep telefonu hediye etti. Başkonsolos Kül, konuklarına çay ve pasta ikramında bulundu

Berlin Büyükelçiliği\'nden Öğrencilere Ödül
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berlin Büyükelçiliği'nden Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement