Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kurban Bayramı bağışını LÖSEV'e yaptı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kurban Bayramı bağışını LÖSEV'e yaptı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, geleneksel hale getirdiği Kurban Bayramı bağışını bu yıl da LÖSEV'e yaptı. LSV Dükkan'ı da ziyaret eden Başkan Akpolat, tüm komşularını LÖSEV'e bağış yapmaya davet etti. Başkan Akpolat, her kurbanın lösemili çocuklar için bir can, bir nefes olduğunu belirterek, Beşiktaşlı komşularını LÖSEV'e davet etti ve Kurban Bayramı'nı kutladı.

22.06.2023 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, geleneksel hale getirdiği Kurban Bayramı bağışını bu yıl da LÖSEV'e yaptı. LSV Dükkan'ı da ziyaret eden Başkan Akpolat, "Her kurban, lösemili çocuklarımız için bir can, bir nefes olmakta" diyerek tüm komşularını, LÖSEV'e bağış yapmaya davet etti.

Başkan Akpolar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da LÖSEV'deyiz. Kurbanımızı LÖSEV'e bağışladık. Burada kestirdiğimiz her kurban, lösemili çocuklarımıza bir can, bir nefes olmakta. Tüm Beşiktaşlı komşularımızı LÖSEV'e davet ediyorum. Hem kurban bağışlarını yapıp, hem burada alışverişlerini yapabilirler. Evlerine alabilecekleri ürünlerin birçoğunu buradan temin edebilirler. Bütün Beşiktaşlı komşularımın Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum ve buraya davet ediyorum."

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kurban Bayramı bağışını LÖSEV\'e yaptı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kurban Bayramı bağışını LÖSEV'e yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement