Boşanma Davası Süren Eşini Sokakta Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Boşanma Davası Süren Eşini Sokakta Bıçakladı

Boşanma Davası Süren Eşini Sokakta Bıçakladı

Adana'da 45 yaşındaki Yakup Çetin, boşanma davası süren eşi 38 yaşındaki Gül Çetin'i sokak ortasında bıçakladı.

04.12.2015 16:38  Güncelleme: 09:37

Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde oturan ve eşinden sürekli şiddet gördüğünü ileri süren Gül Çetin, boşanma davası açtı. Dava devam ederken, mahkeme tek çocukları olan 5 yaşındaki O.'nun velayetini anneye bıraktı. Haftada bir gün oğlunu görmeye gelen baba Yakup Çetin, iddiaya göre eşine "İnadı bırak tekrar barışalım" teklifinde bulunarak baskı yapmaya başladı. Bugün öğle saatlerinde oğlunu görmeye gelen Yakup Çetin'e eşi, "Artık göremezsin, avukatım izin vermiyor" diyerek çocuğu teslim etmedi.

KOMŞULARI YARALI KADINI KURTARMAK İÇİN MÜCADELE ETTİ

Genç kadın ile Yakup Çetin arasında sokakta tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yakup Çetin, iddiaya göre yanında taşıdığı bıçağı çekip eşine saldırdı. Genç kadın bıçak darbelerinden korunmak için çığlık atarak kaçmaya başladı. Ancak arkasından yetişen Çetin, eşini bıçakladı. Genç kadının çığlıklarını duyan komşuları da dışarı çıkıp kadını kurtarmak için müdahale etti. Komşuları yaralanan Gül Çetin'i evlerine aldı.

Sırtından, karın ve ayaklarından aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Gül Çetin çağrılan ambulansla götürüldüğü Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise Yakup Çetin'i suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Çetin'in yapılan ilk görüşmede, "Boşanmak istemiyorum. Dava açtı, mahkeme çocuğun velayetini eşime bıraktı. Ama o oğlumu bana göstermek istemedi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanma Davası Süren Eşini Sokakta Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement