Boyabat Belediyesi Çöp Kamyonu Hizmete Başladı - Son Dakika
Güncel

Boyabat Belediyesi Çöp Kamyonu Hizmete Başladı

Boyabat Belediyesi Çöp Kamyonu Hizmete Başladı

Boyabat Belediyesi, yeni alınan çöp kamyonunu hizmete soktu. Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vatandaşa hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Yeni aracın finansmanının yarısı İller Bankası tarafından, diğer yarısı ise belediye kaynaklarıyla karşılandı. Coşar, önümüzdeki ay katı atık bertaraf tesisini hizmete sokacaklarını da sözlerine ekledi. Törende kurban kesimi de gerçekleştirildi.

28.07.2023 19:45

Boyabat Belediyesi tarafından alınan çöp kamyonu hizmete başladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, yeni araçla ilgili İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada vatandaşa hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Yeni hizmet aracının finansmanının yarısının İller Bankası yarısının da belediye kaynakları ile karşılandığını anlatan Coşar, "Bu araçla ilçemize hizmet edecek arkadaşlarımızı Cenabı Hak kazadan beladan korusun. İlçemize hizmet etme yolunda projelerimizi bir bir yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki ay vahşi çöp depolamadan da vaz geçmek suretiyle katı atık bertaraf tesisimizi hizmete sokacağız. Aracın alınmasında destek olan başta sayın milletvekilimiz Nazım Maviş ve diğer tüm yetkililerimize teşekkür ederiz." dedi.

Konuşmanın ardından kurban kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyabat Belediyesi Çöp Kamyonu Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement