Brandroom Nişantaşı'nda, VFNO'ya Özel Alışveriş! - Son Dakika
Güncel

Brandroom Nişantaşı'nda, VFNO'ya Özel Alışveriş!

Brandroom Nişantaşı\'nda, VFNO\'ya Özel Alışveriş!

Brandroom Nişantaşı'nda 13 Eylül Perşembe akşamı VFNO'ya özel gerçekleştirilen etkinlik, ziyaretçilere keyifli bir akşam yaşattı.

14.09.2012 15:43

VFNO kapsamında Brandroom Nişantaşı mağazasında düzenlenen etkinliğe, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Mustafa Sarıgül, Emir Sarıgül, Azade Balkaner, Sema Bassa, Yalçın Ayaydın, Begüm Gazioğlu, Berrin Okçu, Ece-Fulya Nayman, Gül Gölge Saygı, Pervin Ersoy, Sedefhan Oğuz, Zeynep Germen, Buket Taşdelen, Çağla Bostancı, Funda-Esin Moraloğlu, Cem Lokmanhekim, Melisa Çakarlar, Günsel Ülkü ve Lucia Özer'de katıldı.

Alışveriş gecesinde Patisserie de Pera'nın lezzetli ikramlarının yanı sıra Mey İçki tarafından geceye özel, Kayra Vintage, Cameo D'oro ve Terra serileri servis edildi. Alışveriş sırasında, Brandroom Nişantaşı'ndan en yüksek tutarda alışveriş yapanlara, Triwa'nın çok özel saat hediyelerinin yanı sıra World Travel Trip ve Setur İşbirliğinde cruise seyahatinden Pera Palas Hotel'de akşam yemeği, konaklama, SpA ve 5 çayı keyfine kadar pek çok hediye bir arada sunuldu. Keyifli saatler yaşatan alışveriş gecesinde Brandroom Nişantaşı, ünlü tasarımcı Elie Saab'ın "Le Perfume" adlı parfümünün tanıtımıyla birlikte kırmızı halı üzerinde müşterilere özel fotoğraf çekimi gerçekleşti. "Le Parfume"den satın alan müşterilere ise geceye özel Elie Saab imzalı bir çanta hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brandroom Nişantaşı'nda, VFNO'ya Özel Alışveriş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement