Bu Adamlar Burada Ne Arıyor? - Son Dakika
Güncel

Bu Adamlar Burada Ne Arıyor?

Bu Adamlar Burada Ne Arıyor?

Sabahın Saat 07'sinde, Topdağı'nda Gezi Ve İncelemelerini Sürdüren Belediye Başkanı Fakıbaba Ve Ekibine Rastlayan Vatandaşlar "Bu Adamlar Burada Ne Arıyor" Diyemeden Edemediler.

27.04.2011 20:43  Güncelleme: 20:44

Sabahın saat 07'sinde, topdağı'nda gezi ve incelemelerini sürdüren belediye başkanı fakıbaba ve ekibine rastlayan vatandaşlar "bu adamlar burada ne arıyor" diyemeden edemediler.

Bir zamanlar bırakın araçları yollarında insanların bile yürümekte zorluk çektikleri Topdağı Mahallesi'nde yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibi şehrin muhtelif semtlerinde günlük mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve belediye birim amirleriyle birlikte kentin Topdağı Mahallesi'ni gezen Başkan Fakıbaba, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşın dilek ve temennilerini dinledi.

Topdağı Mahallesinin en yüksek mevkiine çıkarak buradan kenti izleyen Başkan Fakıbaba ve ekibinin geçtiği sokaklarda, geçmişi anımsayanlar, "Bir zamanlar bu sokaklarda bırakın araçları, insanlar bile zor yürüyorlardı. Ancak şimdilerde kilitli parke ve merdivenli sokaklarda çamur, toz ve topraktan eser yok" dediler.

Sabahın ilk ışıklarında evlerinden çıkarak işyerlerine gitme hazırlığı yapanlar, Belediye Başkanı Fakıbaba'yı bir anda karşısında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Adamlar Burada Ne Arıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement