Bucaspor Başkanı Kayışlı Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Başkanı Kayışlı Sezonu Değerlendirdi

Bucaspor Başkanı Kayışlı Sezonu Değerlendirdi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftada kümede kalmayı başaran Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı, sezonu değerlendirdi.

20.05.2016 13:36

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftada kümede kalmayı başaran Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı, sezonu değerlendirdi.

Basın toplantısı düzenleyen Başkan Çetin Kayışlı ve yönetim kurulu üyeleri, şu anda olağanüstü genel kurul kararı almadıklarını, teknik direktör Suat Kaya ile de bir anlaşma yapılmadığını dile getirdi. Önce kulübün mali tablosunu inceleyeceklerini belirten Başkan Kayışlı, sözlerine şöyle devam etti:

"Tabloya bakacağım. Sıkıntılarla baş edebileceğime inanmazsam gereken adımları atabilirim. Suat Kaya'nın da geleceği ekonomik durumumuza bağlı olacak. Kulübün tüm giderlerini tek başıma karşılamaya çalıştım. Ne yazık ki Bucaspor camiası yalnız bırakıldı. Kimseden destek görmedik. Eğer şu anda biri çıkar, (Ben sizden daha iyi başkanlık yaparım) derse o kişiyi sonuna kadar ben de desteklerim."

Toplantıda göreve geldikleri 11 Haziran 2015 tarihinden bugüne kadar toplam 8 milyon 819 bin 440 TL ödeme yaptıklarını açıklayan Başkan Çetin Kayışlı, bu konuda şunları söyledi:

"Futbolcu giderlerine 1 milyon 900 bin, icralara 1 milyon 812 bin, eski yabancı oyuncularalara olan borç yüzünden FIFA'ya 609 bin, kamp ve deplasman giderlerine 600 bin, sağlık ekibine ve teknik ekibe 590 bin, primlere 340 bin, personele 303 bin ve altyapıya 157 bin TL yatırdık. Tesis, akaryakıt, noter, onarım ve bakımla birlikte tüm giderlerimiz 8 milyon 819 bin 440 TL'yi buldu."

FIFA'da dosyası olan yabancı futbolculardan Carlos, Pariente, Nsaliwa ve Ricketts ile anlaşma sağladıklarını belirten Başkan Kayışlı, "Dady'e 870 bin euro borcumuz var. Bu oyuncuya bir miktar para yatırdık, anlaşmaya çalışıyoruz. Henrique, Mendy, Dahmane ve Jebrin'e ise borç 7 milyon TL. Oyuncularla anlaşarak dosyalarını kapatacağız" dedi.

10 OYUNCU FEDERASYONA BAŞVURDU

Başkan Çetin Kayışlı, mevcut kadrodan 10 futbolcunun alacakları için kulübe Futbol Federasyonu kanalıyla ihtar çektiğini açıklarken de, "Sezon bitiminde futbolculara ödeme yapacağımı söyledim. 18 Mayıs'a kadar beklemelerini rica ettim. Ancak benim sözümü dinlemeyip fedterassyona gidenler oldu. Kulübümüzde kimsenin hakkı kalmaz" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Başkanı Kayışlı Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement