Burdur Güzel Sanatlara Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Burdur Güzel Sanatlara Yoğun İlgi

Güzel sanatlara yoğun ilgiMEHMET Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 akademik yılı özel yetenek sınavı yapıldı.

22.08.2017 17:11

Güzel sanatlara yoğun ilgi

MEHMET Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 akademik yılı özel yetenek sınavı yapıldı.

Özel yetenek sınavlarına bu yıl Resim-İş Eğitimi için toplam 450 aday başvuruda bulundu. Katılımın oldukça yoğun olduğu sınavda, öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Öğrenciler, hayallerindeki bölüme girmek için yeteneklerini ortaya koydu. Sınav sonunda başarılı olan 50 öğrenci kayıt yapmaya hak kazandı. Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Yetenek Sınavı Kurul Başkanı Doç. Dr. Serdar Tuna ise sınav hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Tuna, yetenek sınavında başarılı olan öğrencilerin yarından itibaren kayıtlarını yaptırabileceklerini söyledi. Geçen yıl 45 olan kontenjanın bu yıl 50'ye çıkarıldığını belirten Tuna; "Görme becerileri, ışık, oran, orantı, hayal güçlerini ölçmek için yapılan karakalem sınavında başarılı olan adaylar resim ve görsel sanatlar öğretmeni olmak için kayıt yaptırabilecek" dedi.

Burdur Güzel Sanatlara Yoğun İlgi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Güzel Sanatlara Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement