Bursa'da Formalı Karne Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Formalı Karne Coşkusu

Bursa\'da Formalı Karne Coşkusu

Bursa'da formalı karne coşkusu BURSA'da ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören yaklaşık 550 bin öğrenci de karne heyecanı yaşadı.

23.01.2015 12:49

Bursa'da formalı karne coşkusu

BURSA'da ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören yaklaşık 550 bin öğrenci de karne heyecanı yaşadı. Bursaspor'un başlattığı 'Onun formasını da sen al' kampanyası kapsamında, karne alan öğrencilere 500 yeşil beyazlı forma hediye etti.

Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Bursaspor Altyapı ve Futbol Okulu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Osmangazi İlçesi'nde bulunan Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin karne dağıtım törenine katılan Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu karne sevincini öğrenciler ile birlikte yaşamak için okullara ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Müftüoğlu, "Böylece Bursaspor'un başlatmış olduğu 'Onun formasını da sen al' adlı kampanya kapsamında, valilik olarak almış olduğumuz 500 formayı da öğrencilere hediye edileceğiz" dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin yaklaşık 4 aydır süren yoğun bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdiklerini belirten Vali Yardımcısı MÜftüoğlu, "Bursa'da eğitim alan yaklaşık 550 bin öğrenci ve 30 bin öğretmenimiz bugünde itibaren 25 gün süreyle dinlenecekler. Vilayet olarak bizlerin görevi çocuklarımızın daha iyi okul şartlarında, en iyi eğitimi almalarını sağlamak. Milli eğitim bizim için çok önemli. Bursa'mız için bir diğer önemli değerimiz ise Bursaspor. Bursaspor'un geçtiğimiz günlerde başlattığı 'Onun formasını da sen alö adlı kampanyaya Valilik olarak bizlerde katıldık. Bugün çocuklarımızın sevinci Bursaspor formaları ile birlikte ikiye katlanacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Altyapı ve Futbol Okulu'ndan sorumlu yönetici Ali Turan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte öğrencilere karneleriyle birlikte Bursaspor formalarını hediye ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Formalı Karne Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement