Bursa İstanbul'daki Saldırıda Bursalı Kontrol Memuru Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Bursa İstanbul'daki Saldırıda Bursalı Kontrol Memuru Yaşamını Yitirdi

Bursa İstanbul\'daki Saldırıda Bursalı Kontrol Memuru Yaşamını Yitirdi

İstanbul'daki saldırıda Bursalı kontrol memuru yaşamını yitirdiİstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminaline dün gece yapılan terör saldırısında, Havaalanı'nda Kontrol Memuru olarak çalışan 32 yaşındaki Adem Kurt yaşamını yitirdi.

29.06.2016 14:36

İstanbul'daki saldırıda Bursalı kontrol memuru yaşamını yitirdi

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminaline dün gece yapılan terör saldırısında, Havaalanı'nda Kontrol Memuru olarak çalışan 32 yaşındaki Adem Kurt yaşamını yitirdi. Bursa'da'da yaşayan Adem Kurt'un emekli polis memuru olan babası dün gece cenazeyi almak üzere İstanbul'a gitti.

Atatürk Havalimanı'nda 36 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ateşi Bursa'ya da düştü. 30 yıldan beri Bursa'da yaşayan Erzurumun Narman ilçesi Nüfusuna kayıtlı Kurt ailesinin Havaalanı'nda Kontrol Memuru olarak çalışan oğlu Adem Kurt saldırıda öldü. Acı haber emekli polis memuru olan babası Mehmet Kurt'a dün gece verildi. Adem Kurt, eşi Nuriye Kurt ve 3 kızını alarak İstanbul'a hareket etti.

Geçen yıl Atatürk Havalimanı'nda kontrol memuru olarak göreve başlayan Adem Kurt'un İstanbul'da tuttuğu kiralık evde yaşadığı ve haftalık izinlerinde Bursa'ya geldiği bildirildi.

Ailenin tek oğlu olan Adem Kurt'un saldırıda yaşamını yitirmesi yakınlarını ve akrabalarını üzüntüye boğdu. Kurt'un evinin önünde merkez Yıldırım Belediyesi de taziye çadırı kurdu.

Bekar olan Adem Kurt'un cenazesinin bugün ikindi vakti Arabayatağı Camii'nde kılınacak namazın ardından Arabayatağı Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa İstanbul'daki Saldırıda Bursalı Kontrol Memuru Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement