Bursaspor'da Antalya Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Antalya Hazırlıkları Başladı

Bursaspor\'da Antalya Hazırlıkları Başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 25. Haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından, bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

08.03.2016 19:28

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 25. Haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından, bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Haftanın ilk çalışması öncesinde Şamil Cinaz, Bekir Yılmaz ve Bakeye Traore için doğum günü pastası kesildi. Başkan Ali Ay, yöneticiler ve Bacıbeyler Kadın Taraftar grubu üyelerine doğum günü kutlamasına katıldı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun toplantısı ile başlayan antrenman ısınma ile devam etti. Basına kapalı olarak yapılan ikinci etapta ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.

Kaptan Serdar Aziz, eski sakatlığının olduğu yerde ağrı hissedince tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Kaptan Serdar tedavi oldu. Bursaspor yarın hazırlıklarını basına kapalı olarak saat 17.00'de sürdürecek. Yeşil beyazlılar Pilot Takım Yeşil Bursa ile Perşembe günü saat 17.00'de hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Antalya Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement