Bursaspor Taraftarından Başkan Körüstan'a Tepki - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Taraftarından Başkan Körüstan'a Tepki

Bursaspor Taraftarından Başkan Körüstan\'a Tepki

Basın toplantısı düzenleyen taraftarlar adına konuşan tribün lideri Selim Kurtulan, Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın son açıklamalarını hayretle takip ettiklerini söyledi.

16.03.2014 13:44

Basın toplantısı düzenleyen taraftarlar adına konuşan tribün lideri Selim Kurtulan, Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın son açıklamalarını hayretle takip ettiklerini söyledi. Körüstan'ın seçimden önce verdiği sözleri tutmadığını iddia eden Kurtulan şöyle konuştu

Göreve geldiğiniz günden beri hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Bu camianın büyük mücadeleler vererek geldiği bu konulu 10 ay gibi kısa bir sürede 10 yıl geriye götürdünüz. Bursasporlu olabilirsiniz fakat kurumsal ve sportif anlamda hiçbir başarı gösteremediniz. Bursaspor'un cefakar taraftarlarını kan emici yaptınız. Yetmedi besleme yaptınız. Son olarak kendi başarısızlığınızı örtbas etmek için provokatör ilan ettiniz. Bursaspor taraftarlarının genel olarak memnuniyetsizliğini ve tepkisi birkaç kişi üzerinden çıkartarak kamuoyunun aklını çelmeye çalışıyorsunuz. Bizi üyelikten atmak için kongreden yetki istiyorsunuz. Şimdi size soruyoruz, son yapılan kongrede çift üyelikler konusunda tam yetki aldınız, neden uygulamıyorsunuz Şampiyon Başkan İbrahim Yazıcı'yı tehdit ettiğimizi iddia ediyorsunuz. Fakat İbrahim Yazıcı döneminde bu taraftarın Fair Play ödülünü kazanarak kulübe 2 milyon TL kazandırdığını bile bilmiyorsunuz. Şampiyon Başkanımızdan borçsuz bir kulüp devir aldınız. 10 ay gibi kısa bir sürede tahmini olarak 35 milyon TL borç olduğunu belirttiniz. Seçim öncesi vaatlerinizdeki kurumsal başarı bu muydu Kongre kararı almayı düşünüyormuşsunuz. Güven oyu alacağınısı zannediyorsunuz. Bu rahatlığı 10 ayda yaptığınız 630 kongre üyesinden mi alıyorsunuz Son olarak, Bursaspor'un hiçbir sorununu çözemeyen, sürekli taraftara ağır sözler söyleyen, sportif ve kurumsal anlamda vizyonu olmayan, Bursaspor'un hakkını hiçbir yerde savunamayan, hakkımız yendiğinde federasyona ve hakemlere tepki vermeyen, yeni stadımızın gelirleriyle ilgili hiçbir hamlede bulunmayan, uzaktan kumandalı bir başkan istemiyoruz. Mayıs ayını beklemeyiniz. İstifa da bir hizmettir, derhal istifa ediniz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Taraftarından Başkan Körüstan'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement