Bursaspor'un Forma Sponsoru Uludağ Limonata - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Forma Sponsoru Uludağ Limonata

Bursaspor\'un Forma Sponsoru Uludağ Limonata

BURSASPOR Kulübü forma sponsoru olarak Uludağ Limonata ile Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle anlaşma imzaladı.

03.08.2016 15:33

BURSASPOR Kulübü forma sponsoru olarak Uludağ Limonata ile Özlüce Tesisleri'nde yapılan törenle anlaşma imzaladı. Uludağ Limonata forma için Bursaspor'a 850 bin TL verecek. Firma satın alacağı 200 kombine bilet ile birlikte yeşil beyazlı ekibe bu yıl 1 milyon TL katkı sağlamış olacak. Uludağ Limonata, Bursaspor'un önümüzdeki sezonda anlaşmayı kulübün başarı düzeyine göre yeniden gözden geçirecek, kulübün ilk 3'e girmesi halinde forma sponsorluğunda artışa gidilecek.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin katıldı.

"Başkan Ali Ay Ben özellikle bu sene Uludağ ile sponsorluk anlaşması yapılmasını istiyordum. Bursa markası. Bursaspora en fazla katkıyı yapan Kızıl ve Erbak ailesinin. Burada Kızıl ve Erbak ailelerine teşekkür ediyorum. Sırt reklamını verdik. Ayrıca bizim için çok önemli firma. Şampiyon olduğumuz yıl Uludağ ile sponsorluk anlaşması yapmıştık. Sırtımızda Uludağ vardı. Şimdi sadece şort kaldı. Oda gelecek hafta bitecek. Ben Bütün sanayicilerimizin Uludağ ailesi gibi duyarlı olmasını arzuluyorum. Bursa bu kentin en büyük markası" dedi.

ÖZ: BİZ AİLECEK BURSASPORLUYUZ

Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz ise, imza töreninde, "Bursa'da doğup büyüyen firmayız. Eğitim, kültür sosyal faaliyetlerde desteklerde bulunuyoruz. Bursaspor bizim aile, camia ve şahsım adına önemli kulüp. Ayhan Kızıl, Levent Kızıl, Ömer Kızıl ve 2005-2007'de asbaşkan olarak ben Bursaspor'da görev yaptım. Biz ailecek Bursasporluyuz. Her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Yönetici olmadığımız zamanlarda da destek verdik. Bursaspor'un her zaman arkasında olacağız. Bursa taraftarı, sanayisi ve ticareti ile en büyüktür. Şehrin takımıdır. Benim için her zaman büyük takımdır. En büyük şehir takımı Bursa'dır. Bursaspor bizim için en büyüktür. Her zaman destekçisi olacağız" dedi.

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin ise yaptığı konuşmada, "Bursaspor kentin en büyük markası, Uludağ ise içecekte en büyük. Bursaspor'un arkasında olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Forma Sponsoru Uludağ Limonata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement