Bursaspor'un Gençleri 2 Haftadır Sahada - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un Gençleri 2 Haftadır Sahada

Bursaspor\'un Gençleri 2 Haftadır Sahada

Bursaspor'un kiralık olarak forma giyen oyuncuylarıyla alt yapı takımlarından futbolcuların katıldığı çalışmaların ikinci etabı başladı.

17.06.2013 12:24  Güncelleme: 13:38

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuylarıyla alt yapı takımlarından futbolcuların katıldığı çalışmaların ikinci etabı başladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan haftanın ilk çalışmasında yeşil beyazlı futbolcular, Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz ve U-18 antrenörü Musa Öztürk yönetiminde antrenman yaptılar.

İlk hafta çalışmalarının değerlendirmesini yapan Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz, şunlarnı söyledi:

"Bugün ve yarın birer antrenman yapmayı düşünüyoruz. Yeni yönetim seçilecek. Perşembe günü A Takım yeni sezon hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde başlayacak. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman ve yardımcıları da çalışmaları izledi. Çift kale maçta Hikmet Karaman bugüne kadar görmediği futbolcuları izleme fırsatı buldu. Buradan birkaç oyuncuyu A Takım kadrosuna gönderebilirsek mutlu oluruz."

Bursaspor'da Enes Ünal'ın durumu ise yeni yönetim kurulunun işbaşı yapmasının ardından netlik kazanacak. Yeni yönetimin ilk olarak Enes Ünal'a imza attırabileceği belirtildi.

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un Gençleri 2 Haftadır Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement