BURTİMDER Yönetimi Başkan Dündar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

BURTİMDER Yönetimi Başkan Dündar'ı Ziyaret Etti

BURTİMDER Yönetimi Başkan Dündar\'ı Ziyaret Etti

Başkan Mustafa Dündar, BURTİMDER yönetimini kabul etti.

08.03.2013 08:35

Bursa İnşaat Ve Tesisat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) yönetimi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti.

BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt ile Yönetim Kurulu üyeleri Salim Yılmaz, Cengiz Eker ve Fethi Resuloğlu ziyarette Başkan Dündar'a sektörle ilgili bilgi verdi. BURTİMDER Başkanı Eskibozkurt, "BURTİMDER, inşaat sektöründeki firmaların önemli bir bölümünü bünyesinde barındıran bir dernek. Hedefimiz, yaşadığımız kente ortak fayda sağlamak. Bizler, sektör olarak en önemli desteği belediyelerden almaktayız. Bu yönüyle baktığımızda, birlikte kentimize ne gibi faydalar sağlarız, bunları konuşmak için bu gün başkanımızla bir araya geldik. Bizi kabul edip dinledikleri için, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

BURTİMDER yönetimini makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, aynı sektör ve meslek grubu üyelerinin bir araya gelip diyalog halinde bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade etti. Dündar, "Sizlerin, dernek çatısı altında bir araya gelip örgütlenmeniz son derece güzel bir adım. Aynı meslek grubu üyelerinin bir araya gelip diyalog halinde olması, rakip olmadan birlikte hareket edebilmesinin sektöre faydası olur kanaatindeyim" dedi. Dündar, "İnşaat sektörünün önü açık. Sizlerin yenilikleri takip edip Bursa'ya yenilikler katacağınıza inanıyor ve destekliyoruz" dedi. Görüşmenin sonunda BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, Başkan Dündar'a fahri üyelik belgesi ile dernek rozeti hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BURTİMDER Yönetimi Başkan Dündar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement