BUSAT'tan Özkul'a Destek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

BUSAT'tan Özkul'a Destek Ziyareti

BUSAT\'tan Özkul\'a Destek Ziyareti

Esgin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Dr. Sunay Özkul'u makamında ziyaret etti.

09.03.2012 16:58

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Dr. Mustafa Esgin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul'u ziyaretinde sosyal hizmetler alanında kent dinamiği olarak her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını ifade etti.

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Dr. Mustafa Esgin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul'u makamında ziyaret etti. Dr. Özkul aynı zamanda kurucu üyesi ve genel sekreteri olduğu BUSAT ile Bursa için projeler geliştirmekten mutluluk duyacağını söyledi.

BUSAT Başkanı Dr. Mustafa Esgin, ziyarette yaptığı konuşmada dernek olarak toplumda pozitif ayrım yapılması gereken yoksullara, kadın ve çocuklara, yaşlılara, engelli ve ihtiyaç duyan tüm vatandaşlara karşı duyarlı olduklarını, kent dinamiği olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul ise kutsal bir görevi devir aldığını belirtirken yeni dönemde bu bilinçle yapılması düşünülen çalışmalar ve mevcut durum hakkında BUSAT heyetini bilgilendirdi.

Özellikle yaşlılar, çocuklar ve engellilerin toplumdaki yerini alması için projeleri olduğunu anlatan Dr. Özkul, kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaya önem verdiklerini belirtti. Özkul, " Sosyal sorunların tespiti ve çözümü için BUSAT ile beraber projeler geliştirmekten kurumum ve Bursa adına mutluluk duyacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BUSAT'tan Özkul'a Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement