Büyükakın'dan trafik düzenlemesine gece denetimi - Son Dakika
Güncel

Büyükakın'dan trafik düzenlemesine gece denetimi

Büyükakın\'dan trafik düzenlemesine gece denetimi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni trafik düzenlemesi için gece boyunca yapılan çalışmaları denetledi.

12.06.2017 11:47  Güncelleme: 11:48

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Zabıta Dairesi Başkanı Sadettin Özalay ile birlikte, şehir içi trafiğindeki yeni dönem hazırlıkları için gecenin ilk saatlerinde incelemelerde bulundu. Yeni trafik düzenlemesine geçiş için trafik levhaları, trafik ışıkları, yol çizgileri, yeni kavşaklar ve bazı bölgelerde yapılan asfalt çalışmaları gibi birçok trafik çalışması, gece saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

TRAFİK EKİPLERİ DE GÖREV BAŞINDA

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, araç sürücüleri ve yayaların yeni trafik düzenine kolay adapte olabilmesi için yapılan hizmetleri inceledi Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden bilgi alan Genel Sekreter Büyükakın, trafikteki düzenlemeler ile ilgili vatandaşların sorun yaşamaması için bilgilendirme levhalarının, yönlendirme afişlerinin eksiksiz hazır hale getirilmesini istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükakın'dan trafik düzenlemesine gece denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement