Büyükşehir Belediyespor Kahvaltıda Buluştular - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor Kahvaltıda Buluştular

Büyükşehir Belediyespor Kahvaltıda Buluştular

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bank Asya 1. Ligi Futbolcuları Ve Teknik Heyeti Kahvaltıda Bir Araya Geldiler.

24.02.2011 15:21  Güncelleme: 15:25

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bank Asya 1. ligi futbolcuları ve teknik heyeti kahvaltıda bir araya geldiler.

Zirve Park restoran tarafından verilen kahvaltıya Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Mesut Göksen, Zirve Park Restoran işletmecisi İsmail Babacan, Büyükşehir Belediyespor teknik heyeti ve sporcular katıldı.

Büyükşehir Belediyesporun göstermiş olduğu başarılarından dolayı böyle bir kahvaltı tertiplediklerini belirten Zirve Park Restoran İşletmecisi İsmail Babacan " Bank Asya 1. lig'de mücadele eden takımımız son zamanlarda çok önemli başarılara imza attılar. Bizlere bu başarı gururunu yaşatan Belediyespor teknik heyeti ve futbolcularına böyle bir organizasyon yaparak kahvaltıda hep birlikte bir araya geldik. Bu davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdıkları için yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum.

Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Futbolcuların takım ruhunu güçlendirmek adına zaman zaman çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyleyen Büyükşehir Belediyespor yetkilileri, "Arkadaşlarımızın saha dışında da bu dayanışma ruhunu yaşamalarını arzuluyoruz.

Oyuncularımızın aileleri ile düzenlediğimiz sinema günleri, yemek programları gibi aktivitelerle aile ortamı yaratmayı hedefliyoruz. Bugünkü buluşma da arkadaşlarımız için maç öncesi bir rahatlama oldu. Bizlere ev sahipliği yapan Zirve Park yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor Kahvaltıda Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement