Büyükşehir'in "RAMAZAN Etkinlikleri" Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in "RAMAZAN Etkinlikleri" Devam Ediyor

Büyükşehir\'in "RAMAZAN Etkinlikleri" Devam Ediyor

Etkinlikler kapsamında söyleşi, dini sohbetler ve ilahilerin yanı sıra çocuklara tiyatro, meddah, animasyon gösterileri ve gölge oyunları da düzenleniyor.

08.06.2016 15:52  Güncelleme: 15:56

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bu sene Masal Parkta 13'cüsünü düzenlediği "Ramazan Etkinlikleri" dolu dolu geçiyor. Önceki gün Ender Doğan söyleşisinden sonra bugün de ilahi ve tasavvuf müziğinde İbrahim Cuşan sahne aldı.

Önceki gün Gazianteplilerle buluşan İbrahim Cuşan, birbirinden güzel ilahiler ile tasavvuf müziği alanında besteler okudu. Masal Parkı içindeki programda çocuklar ile ilahiler okuyan Cuşan, izleyicilere unutulmaz bir ramazan gecesi yaşattı.

SOKAK GÖSTERİLERİNDE ÇOCUKLAR HACİVAT–KARAGÖZ OYUNLARINA DOYUYOR

Öte yandan, sokak gösterilerinde çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Hayri Tütüncüler ve Anneler Parkı içinde Hacivat–Karagöz gölge oyunları düzenledi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlerde; ayrıca "Ramazan Günlüğüm" isimli birer çocuk kitabı da dağıtıldı.

Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Masal Parkı'ı içinde kurulan "Ramazan Sokağı" ise vatandaşların büyük beğenisini topluyor. İftar sonrasında ramazan sokağında Gaziantep yöresel el sanatları ürünleri ve yöresel tatlar standları ziyaretcilerin begenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in 'RAMAZAN Etkinlikleri' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement