Cani Koca, Eşini Öldürüp Sandık İçinde Ormanlık Alana Atmış - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, Eşini Öldürüp Sandık İçinde Ormanlık Alana Atmış

Cani Koca, Eşini Öldürüp Sandık İçinde Ormanlık Alana Atmış

Tokat'ta 4 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Yasemin Doğan'ın eşi Faruk Doğan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Doğan, eşini öldürüp sandık içinde ormana atmış.

27.12.2015 14:23  Güncelleme: 14:57

Tokat'ta kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. 4 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Yasemin Doğan eşi Faruk Doğan tarafından öldürülmüş. Suçunu itiraf eden eşin verdiği bilgiler doğrultusunda talihsiz kadının kemikleri ormanlık alanda bulundu.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Tokat'ta Karşıyaka Mahallesi'nde oturan evli ve bir çok annesi Yasemin Doğan, geçtiğimiz Ağustos ayında kaybolunca eşi Faruk Doğan ve yakınları polise başvurdu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine çalışma başlattı. Ancak yapılan çalışmalar kapsamında genç kadının izine rastlanmadı. Araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, Yasemin Doğan'ın, serbest geçici işlerde çalışan eşi Faruk Doğan'ı teknik takibe aldı. Takip sonucunda gözaltına alınarak sorgulanan Faruk Doğan eşini öldürdüğü itiraf etti.

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRÜP SANDIĞA KOYMUŞ

Eşini av tüfeğiyle kendi evinde öldürdüğü daha sonra ise merkeze bağlı Kızılöz köyü, Erenler mezrası ormanlık alanda cesedi sandık içerisine koyarak attığını söyledi. Ciayetin ailevi bir mesele yüzünden işlendiği belirtilirken, detayı hakkında bilgi verilmedi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Bürosu ekipleri dün gece, Faruk Doğan'ın söylediği ormanlık alana giderek Cumhuriyet Savcısı gözetiminde arama yaptı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Yapılan aramada sandık içerisinde Yasemin Doğan'a ait olduğu öne sürülen bazı kemik parçaları bulundu. Gece karanlığı dolayısıyla arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlayan ekipler yaklaşık 2 kilometrelik alanda genç kadına ait parçalar bulundu. Bölgededeki yabani hayvanlardan ötürü genç kadının cesedinin parçalara ayrılarak geniş bir alana yayıldığı iddia edildi.


Dün gece sağlık kontrolü için Tokat Devlet Hastanesi'ne getirilen Faruk Doğan 'Eşinizi niçin öldürdünüz' sorusuna cevap vermedi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cani Koca, Eşini Öldürüp Sandık İçinde Ormanlık Alana Atmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Hasan SELÇUK: Kadın müslüman Türk ise Allah rahmet eylesin 5 8 Yanıtla
  • eda: HABERLERDE POLİSLERİN DE YÜZLERİNİ KAPASANIZ ÇOK İYİ OLUR 11 1 Yanıtla
  • dr-hayri: toplumumuzun frenleri iyice bosalmis durumda,,acil önlem alinmalidir. 9 0 Yanıtla
  • narlıdere: Türkiyenin her tarafından bu haberler her gün konu oluyor..kanunlar değişmeli...kadına dur demeli... 2 6 Yanıtla
    Zeynep: Kadına mi dur demeli ne diyorsun sen ölen hep kadınlar zaten erkeğe dur demeli 8 0
  • ...: Kimse bu şekilde ölmeyi haketmez ,ölümünde hayırlısını isteyelim 7 0 Yanıtla
  • sadece insan: Yazık cok yazık ne olursa olsun o canı senin almaya hakkın yok yüce ALLAHİM eceliyle almayı nasip etsin ölümün hayırlısı sini nasip etsin kadincaza kefen namaz. Abdest nasip olmadı yabani hayvanlar tarafından parçalandı çok cok üzücü anlasamiyorsan yada başka bir huyu varsa bosayacaksinnnnnn yüce Rabbim aklımıza mukkayet ol 3 2 Yanıtla
  • Ekol: Al sana bir kadin cinayeti daha Rabbim sen islah et affet bizleri. 4 0 Yanıtla
  • CAMİNİN BEDDUACI HOCASI: NE MEHDİSİ,,MEHDİ NE YAPACAK ADAM ÖLDÜRMEK İSTEYENLERİ EFSUNLAYIP ÖLÜMÜ MÜ ENGELLEYECEK?..ÖLMEYİ VE ÖLDÜRMEYİ ALLAH BİLE ENGELLEMEZKEN İNSAN MI ENGELLEYECEK..ÖLMEK VE ÖLDÜRMEK ADEMDEN BERİDİR VAR VE VAR OLMAYA DEVAM EDECEK..BU BİR İMTİHAN SÜRECİDİR VE ALLAH SINAVA GİRENLERE VE SORULARA ASLA VE ASLA MÜDAHALE ETMEZ..ETTİRMEZ. 1 3 Yanıtla
  • vatansever: bu kadin gercekten musliman ama bu tur olaylar muslumanlardan kaynaklaniyor)))))isit musluman ama insalarin basini kesiyorlar 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement