Canla Bruni'ye Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Canla Bruni'ye Yoğun İlgi

Canla Bruni\'ye Yoğun İlgi

Sarkozy, Fransız Mirası Günü kutlamalarına hamileliğinin son dönemlerinde olan First Lady Carla Bruni ile katıldı.

18.09.2011 10:25

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Fransız Mirası Günü kutlamalarına hamileliğinin son dönemlerinde olan First Lady Carla Bruni ile katıldı.

Fransa First Lady'si 43 yaşındaki Carla Bruni, halkın ziyaretine açılan Elysee Sarayı'ndan çıkınca dakikalarca alkışlandı. Karnını dışarıda bırakan siyah elbise giyen Bruni, ziyaret sonuna kadar Sarkozy'nin yanından ayrılmadı. Fransız basını, Sarkozy'nun eşinin doğumu için 15 Ekim'de izin alacağını yazdı.

Fransa'da Eylül ayında kutlanan Kültürel Miras haftası çerçevesinde pek çok saray, şato ve kamu binası ziyaretçilere açılıyor. Cumhurbaşkanlığı konutu Elysee Sarayı da daha önce halka açılmıştı. Sarayın önünde uzun kuyruk olan ziyaretçileri dün ellerini sıkarak karşılayan Sarkozy, "Elysee Sarayı, benim çalışma ofisim halkın malı, başkanlarının nerede çalıştığını görmeleri için buranın açık olması gerekir" dedi.

Elysee Sarayı'nı ziyarete gidenler eski Cumhurbaşkanı Georges Pompidou'nun 1972 model Citroen SM Maserati araçlarıyla, Sarkozy'nin 16 Mayıs'ta attığı zafer turunda bindiği Peugeot 607 tipi cabriolet aracı da görebiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Canla Bruni'ye Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement