Cartoon Network'ten Yepyeni Bir Çizgi Film - Son Dakika
Güncel

Cartoon Network'ten Yepyeni Bir Çizgi Film

Cartoon Network\'ten Yepyeni Bir Çizgi Film

Cartoon Network'ün yepyeni komedi dizisi "Çılgın Kılıçlar" çocuklara farklı ve çok eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

28.02.2017 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu eğlenceli dizide iki kardeş Prohyas ve Vambre; domates kılıcından hamburger kılıcına, yunus kılıcından balkabağı kılıcına kısaca binlerce farklı kılıçla maceralara atılıyorlar. Çılgın Kılıçlar; 6 Mart, Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 18:30 ve haftasonları 19:00'da Cartoon Network ekranlarında olacak.

Cartoon Network'ün yepyeni komedi dizisi Çılgın Kılıçlar'da, birbirinden komik işlevleri bulunan kılıçlar kullanarak kahramanlık yolculuğuna çıkan Prohyas ve Vambre adlı savaşçı kardeşlerin maceraları ekrana geliyor.

Çılgın Kılıçlar; bir televizyon dizisi olmasının yanında dijitalde de bir çok yenilik sunuyor. Baş kahramanlarımızın internete özel vlog çekimleri ve birçok dijital oyundan meydana gelen 400 bölümden fazla orijinal içeriği çocuklara yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Sünger Bob'un yaratıcısı Kyle A. Carrozza imzası taşıyan Çılgın Kılıçlar'ın yapımı Cartoon Network Stüdyolarında gerçekleştiriliyor. Dizinin konuk yıldızları arasında Amerikalı ünlü sanatçı ve komedyenler de bulunuyor.

Çılgın Kılıçlar; 6 Mart, Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 18:30 ve hafta sonları 19:00'da Cartoon Network ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cartoon Network'ten Yepyeni Bir Çizgi Film - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement