Catimini'den Bebeklere Soğuk Günler İçin Sıcak Renkler - Son Dakika
Güncel

Catimini'den Bebeklere Soğuk Günler İçin Sıcak Renkler

Catimini\'den Bebeklere Soğuk Günler İçin Sıcak Renkler

1972 yılından beri çocuk modasına yön veren Catimini, farklı tasarımlarıyla bebeklere cömert bir dünya sunuyor.

22.10.2012 11:49

Tasarımları ile çocuklara renkli bir dünya sunan Catimini, birbirinden özel tasarladığı ürünlerle, bebeğinizi farklı konseptlerde giydirmenize olanak sağlıyor. Renkli çiçeklerin, grafik desenlerin ve hayvan figürlerinin oluşturduğu kıyafetler göz kamaştırıyor. Yumuşak tonlardaki renkleri ile kombin sıkıntısı yaşatmayan tasarımlar rahat kalıplarıyla da bebeğinizin hareket özgürlüğünü kısıtlamıyor.

Tasarımlarında özel temaları ile de dikkat çeken Catimini, bebekler için hazırladığı koleksiyonunda kedi figürlü, pati izleriyle bezenmiş elbiseleriyle bebeğinize çarpıcı bir görünüm sunuyor. Bonibon desenli kazaklar, suluboya çiçek baskılarının hakim olduğu elbiseler, gümüş renklerle süslenmiş köpüklü örgü hırkalar, baskılı yumuşak kadife tulumlar, kot pantolonlar, sıcacık kürk yelekler ile de soğuğa meydan okuyor.

Catimini'nin bebek koleksiyonunda, kıyafetler kadar aksesuarlar da dikkat çekiyor. Rengarenk uyku oyuncaklar, çiçek desenlerin yumuşacık tüyle buluştuğu patikler, atkı-eldiven takımları, hayvan motiflerinin yer aldığı çoraplar ve uyku tulumları gibi birçok ürün, Catimini'nin İstanbul Trump Towers'taki mağazasında ebeveynleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Catimini'den Bebeklere Soğuk Günler İçin Sıcak Renkler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement