Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun Kimdir?

Diriliş Ertuğrul\'un Turgut Alp\'i Cengiz Coşkun Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un dizinin kadrosundan çıkacağı iddia ediliyor. Peki, Cengiz Coşkun kimdir ve nereli?

02.05.2019 14:36  Güncelleme: 14:35

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanında yer alan bir sahneye göre Turgut Alp'in öleceği konuşuluyor. Turgut Alp'i canlandıran Cengiz Coşkun kimdir ve kaç yaşında? Cengiz Coşkun hayatı hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde…

CENGİZ COŞKUN KİMDİR?

Genç oyuncu Coşkun, 29 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1,88 cm. boyunda olan Cengiz Coşkun, ortaokulun ilk yıllarında basketbol oynadı ve sonra Ülkerspor'un seçmelerini kazanarak yaklaşık 7 yıl burada top koşturdu. Sonra Erdemir Ereğli Spor'a transfer oldu, orada 2 sene oynadı. Balıkesir DSİ Spor'da bir yıl oynadı. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde antrenörlük bölümünü kazanınca İstanbul'a dönen oyuncu, 2008 yılında mezun oldu.

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun Kimdir?

'DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI ERKEĞİ' YARIŞMASINA KATILDI

Mankenlik de yapan Coşkun, 2002'de Best Model'de üçüncü oldu. Böylelikle Londra'da 'Dünyanın En Yakışıklı Erkeği' yarışmasında dünya dördüncüsü oldu, en iyi fotomodel ve en iyi fizikli manken seçildi.

FETİH 1453 FİLMİNDE YER ALDI

Cengiz Coşkun, 2005 yılında "Rüzgarlı Bahçe" dizisiyle oyunculuğa başladı. 2006 yılında "Candan Öte" dizisinde, 2007 yılında "Doktorlar" ve 2009 yılında "Hicran Yarası" dizilerinde rol aldı. 2012 yapımı İstanbul'un fethini konu alan "Fetih 1453" filminde Şövalye Guistiniani karakterine can verdi. 2013 yılında Panama'da yapılan, 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı. 8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Turgut Alp karakterini canlandırıyor.

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun Kimdir?

Son Dakika Güncel Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement