Cochıne, Vietnam'ın Eşsiz Güzelliklerini Keşfe Davet Ediyor - Son Dakika
Güncel

Cochıne, Vietnam'ın Eşsiz Güzelliklerini Keşfe Davet Ediyor

Cochıne, Vietnam\'ın Eşsiz Güzelliklerini Keşfe Davet Ediyor

Cochine, restoranın şefi Chris Maxwell'in rehberliğinde "Cochine Culinary Tours" ile herkesi Vietnam'da unutulmayacak bir gastronomi turuna davet ediyor.

11.03.2014 15:58

İstanbul'un ilk ve tek Vietnam restoranı Cochine, restoranın şefi Chris Maxwell'in rehberliğinde "Cochine Culinary Tours" ile herkesi Vietnam'da unutulmayacak bir gastronomi turuna davet ediyor. Oasis Turizm işbirliğiyle 22 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında Ho Chi Minh, Mekong, Hanoi ve Halong Bay'de gerçekleştirilecek olan eşsiz tur 12 günlük bir programdan oluşuyor. Program boyunca sokak standlarında sunulan yerel tatlardan, şık restoranların şef masalarında eşsiz lezzetler deneyimlemeye kadar birçok fırsat katılımcıları bekliyor olacak.

Vietnam'ın doğal güzelliklerinin gözler önüne serileceği turda barda özel olarak hazırlanmış kokteylleri tadarken Ho Chi Minh'in inanılmaz manzarasını gece kuşbakışı seyredebilmek, meşhur Chu Chi Tünelleri'ni gezerek, Notre Dame, Reunification Palace ve Savaş Müzesi'nde Vietnam'ın tarihine tanıklık etmek mümkün. Bunun yanı sıra farklı otellerde şefler tarafından özel olarak hazırlanan menüleri tadarak, Saigon Opera House'u ziyaret edip akrobatik bambu performansı seyredilebilecek. Ayrıca Vintage Vespa'larla Ho Chi Minh'in gece hayatı keşefedilebilecek, eşi benzeri bulunmayan tapınaklar ve tarihi yapılar gözlemlenebilecek. Bütün bunların dışında yemek pişirme dersleri, bisiklet ve tekne turları gibi birbirinden farklı bir dizi etkinliği içerisinde bulunduran turun katılımcı sayısı ise sınırlı sayıda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cochıne, Vietnam'ın Eşsiz Güzelliklerini Keşfe Davet Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement