Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş! - Son Dakika
Güncel

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur\'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

Çukur 64. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 31. bölümünde; Yücel'i vuran Yamaç büyük bir şok yaşadı. Yamaç'ın öldürdüğünü düşündüğü Yücel, Aliço'yu vurdu. Peki Çukur 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 64. son bölümde neler oldu?

07.05.2019 08:32

Çukur 64. son bölümü dün akşam seyirci karşısına çıktı. Çukur 64. son bölümde Yücel. Aliço'yu vurdu. İdris, Salih'in yerinde Yücel'in adamları tarafından öldürülen Savaş'ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya geldi. Cumali, Nejat'tan ikinci bir hainin olduğunu öğrendi. Sultan, Meliha'nın kapısına dayanarak ondan hesap sordu. Emmi, Azer'in gerçekte kim olduğu hakkında Koçovalıları uyardı. Celasun, Akşın'ın öldürülmesinden sonra intikam hırsıyla yanıp tutuşurken Yamaç'la yüzleşmek zorunda kaldı. Peki Çukur 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 64. son bölümde başka neler yaşandı.

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

ÇUKUR 65. YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 65. yeni bölüm fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı yayınlandığı zaman sitemizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 64. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur son bölümde İdris ve Meliha, Yüzüklü'nün aslında Yücel olduğunu öğrendi. Yücel, Savaş ve adamlarını Salih'in mekanında öldürttü. Amacı Koçovalılar'ın karşısına yeni bir düşman çıkarmaktı. Cumali Nejat'ın peşine düştü. Nejat'ın ailesini acımasızca yok eden Cumali sonunda Nejat'ın kafasına silahı dayadı ve ona Yücel'in nerede olduğunu sordu.

YÜCEL ALİÇO'YA: "SEN İYİ BİR ADAMSIN."

Çukur 64. son bölümde Aliço, Yücel'in verdiği adrese gitti. Yücel, Aliço'nun çok iyi bir insan olduğunu söyleyerek "Onlarla ne işin var" dedi. Yücel Koçavalıların başkalarının sevdiklerini yok ettiğini söyleyerek, "Her şey bittiğinde Koçovalılar da yok olacak. Ama sen iyi bir adamsın. Sen de onlarla birlikte yok olma, benimle gel" dedi.

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

YAMAÇ ALİÇO'NUN İMDADINA YETİŞTİ

Çukur'un nefes kesici son bölümünde Yücel'in tüm ısrarları karşısında Aliço onunla gelmeyeceğini söyledi. Yücel, sonunda Aliço'yu Koçovalılara bırakmayacağını söyleyerek Aliço'ya silahını doğrulttu. Aliço çok korktu. Bu sırada Yamaç ortaya çıkarak silahını ateşledi ve Yücel'i kolundan vurdu. Ne olduğunu şaşıran Yücel son bir hamle ile Yamaç'a ateş etmeye çalıştı ancak Yamaç silahını peş peşe ateşledi. Yücel yere yığıldı. Aliço, Yamaç'ı görünce çok sevindi. Ancak herkes Yücel'in öldüğünü sanırken o gözlerini açtı.

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

YÜCEL BU KEZ ALİÇO'YU VURUYOR

Çukur 64. son bölümde silahını yerden alan Yücel, namluyu Aliço'ya çevirdi. Aliço, Yücel'in ölmediğini görünce şoke oldu. Yamaç'a "Ölmemiş, ölmemiş geliyorum!" diye bağırdı. Yamaç, Aliço'nun yanına gelmek için bulunduğu binaya atlayacak olmasından dolayı buna şiddetle karşı çıktı. Yapma diye bağırmasına rağmen Aliço, Yamaç'ın olduğu binaya doğru atladı. Binaya elleriyle asılı halde kalan Aliço'ya Yamaç yardım etti. Fakat Yücel silahını Aliço'ya çevirdi ve "Gözlerini Yamaç'tan ayırma" diyerek silahını ateşlerken Yamaç "Yapma!" diye haykırdı.

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

SON ANDA GELEN CUMALİ YARDIMI

Çukur 2. yeni sezonunun 31. bölümünde Yamaç tekrar ateş etmek üzere silahını doğrultan Yücel'e "Onu değil beni öldür." dedi ancak Yücel "Kuralı biliyorsun. " dedi ancak bu sırada Cumali Yücel'e ateş etti. Yücel kaçmaya çalışırken Cumali arkasından tekrar ateş etti. Yücel yere yığıldı. Bu sırada Yamaç, Aliço'yu daha fazla tutamayacağını anladı. Cumali'ye yardıma gelmesini söyledi. Cumali Aliço'nun yaptığı gibi Yamaç'ın olduğu binaya doğru atladı ve ikisi birden son bir gayretle Aliço'yu kurtardı.

REMZİ ÇELİK YELEK SAYESİNDE KURTULUYOR

Çukur 64. sonbölümde Yücel yine kurtuldu ve arabasıyla kaçtı. Yamaç ve Cumali Aliço'yu hastaneye kaldırdı. Yücel, Remzi'nin yanına geldi. Yücel giydiği çelik yelek sayesinde kurtuldu. Ancak Yücel'in kaburgalarında çatlak vardı. Remzi hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi fakat Yücel karşı çıktı. Remzi'den tanıdığı birileri varsa çağırmasını istedi.

Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş!

EMMİ'DEN YENİ PLAN

Emmi Çukur'da bulunan kahveye geldi. Selim ve Salih'e öğrendikleriyle ilgili bilgi verdi. Savaş'ın abisi olan Azer'in psikopat biri olduğunu anlattı. Salih, kapışacaklarını söylediğinde Emmi bunu yapmasının mümkün olmadığını, Azer'in yedi sülalesi ve adamları ile birlikte İstanbul'a geldiğini söyledi. Emmi ne yapacakları ile ilgili planını açıkladı.

NEJAT: BİR HAİN DAHA VAR!

Çukur 64 son bölümde Cumali, Metin ve Kemal'i babasının yanına yolladı. Daha sonra Nejat'ı tuttukları yere geldi. Nejat'a, Yücel'in yeniden kaçtığını ve nereye gitmiş olabileceğini sordu. Nejat olumsuz anlamda başını salladı. Cumali "Madem bilmiyorsun işime yaramazsın." diyerek silahını çıkardı. Bunun üzerine Nejat, Yücel'in yerini bilmediğini ama bir hainin daha olduğunu itiraf etti. Cumali kim olduğunu sorunca "Uluç Reis" dedi. ve Cumali şoke oldu.

Son Dakika Güncel Çukur 65. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'un Yeni Tehdidi Azer Kurtuluş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement