Darıca Belediye Başkanı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı - Son Dakika
Güncel

Darıca Belediye Başkanı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Darıca Belediye Başkanı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bıyık, bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği özel günler olduğunu vurgulayarak, ramazan ayının manevi anlayışıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım etme sevincini ve iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bıyık ayrıca, ramazan boyunca teravih buluşmaları, şerbet ikramları ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla iç içe olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

09.04.2024 13:55  Güncelleme: 13:56

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bıyık, mesajında, bayramların, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği özel günler olduğunu belirtti.

Rahmet ve mağfiret ayı ramazanın sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Bıyık, "Ramazan ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olma sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık." ifadesini kullandı.

Muzaffer Bıyık, ramazanda teravih buluşmaları, geleneksel Osmanlı şerbeti ikramları ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla iç içe olmaya ve hep birlikte paylaşmaya gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darıca Belediye Başkanı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement