Dijital Gazetecilik ve Bütün Gazeteler - Son Dakika
Güncel

Dijital Gazetecilik ve Bütün Gazeteler

Dijital Gazetecilik ve Bütün Gazeteler

Dijital gazetecilik her geçen gün popüleritesini biraz daha artırıyor ve her yeni günde yazılı basının bir adım daha önüne geçiyor

04.12.2012 16:19

Dijital gazetecilik her geçen gün popüleritesini biraz daha artırıyor ve her yeni günde yazılı basının bir adım daha önüne geçiyor .Elbettte yazılı basın ülkemizde gazete okuma alışkanlığı olan milyonlarca insan için hala vazgeçilmez bir tutkudur .

Her sabah kahvaltıda gazete okumak bazıları için olmazsa olmazdır .

Fakat teknolojiyi daha çok benimseyenler yada artık gündemi sadece bir gazeteden veya bir kaynaktan değil yerel ve yabancı birçok kaynaktan takip etmek isteyenler aradıklarını dijital dünyada buluyor. O dijital dünya , insanlara neredeyse sonsuz diyebileceğimiz bilgi kaynağı sunuyor.

işte bu noktada ziyaratçilerine

gazete adına hemen herşeyi sunmayı ve onlara gündemi hızlı bir şekilde takip etmeyi vaad ediyor.

Türkiyede onlarca Ulusal gazetenin günlük 'ni , yerel ve yabancı gazetelerin , radyo televizyon ve medya kuruluşlarının web erişim adreslerini bir çatı altında toplayarak ziyaretçilere zamandan tasarruf ve aradıklarını tek bir adreste bulma şansı vermeyi amaçlıyor. .

Şimdilik bilinen tüm ulusal gazetelerin manşetlerini sunan bütün gazeteler yakında bu hizmetini Amerika'dan Afrika'ya , Avrupa'dan Ortadoğuya kadar dünyanın belli başlı bir çok gazetesinin gazete manşetlerini ve web erişim adreslerini barındırarak genişletmeyi amaçlıyor.

Bu sayede ziyaretçiler gündemi dünya basınından da takip edebilme imkanına kavuşacak , global bir haberin dünya basın kuruluşlarında nasıl yankı bulduğunu öğrenebilecek ve ilgili konuda fikir sahibi olabilecek . Elbette okurken ve öğrenirken ünlü düşünür Konfüçyüs'ün sözünü unutmamak gerek.

'' Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir.'' Konfüçyüs

Site yöneticisi şu an deneme sürecinde olan siteyi geliştirerek gazete manşetleri, sondakika, güncel, spor, finans , teknoloji,moda ve magazin haberleri haricinde hava durumu, iddaa sonuçları , döviz piyasaları şans oyunları sonuçları gibi daha geniş yelpazede ve daha zengin içerik sunarak ziyaretçilerini memnun etmek istiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Dijital Gazetecilik ve Bütün Gazeteler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement