Diziler Bu Yaz Da Dizimax Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

Diziler Bu Yaz Da Dizimax Ekranlarında

Diziler Bu Yaz Da Dizimax Ekranlarında

"Emmy" ve "Dizimax" markalarını bir araya getirecek olan dizi maratonunun sonunda ise Televizyon dünyasının 'Oscar'ı olarak nitelenen 67. Emmy Ödül Töreni canlı yayınla sadece Dizimax'lerde olacak.

01.06.2015 12:13

En çok Emmy adaylığı ve ödülü olan diziler yaz boyunca en iyi dizilerin adresi Dizimax'lerde. Yaz boyunca sürecek

Digiturk, tüm dünyada beğeniyle takip edilen dizileri yaz aylarında da üyeleri ile buluşturmaya devam ediyor. Geçmiş yıllarda Emmy Ödülleri'ne damga vuran ve dizi severlerin heyecanla izlediği birçok yapım eski ve yeni sezon bölümleriyle yaz boyunca Dizimax'lerde olacak.

1 Haziran'dan 21 Eylül'e kadar sürecek dizi maratonunda 743 adaylığı olan ve 147 ödüllü toplam 58 Emmy'li dizi Digiturk izleyicisiyle buluşacak. 2014 Emmy Ödül Töreni'nde ilk sezonuyla dram kategorisinde 'En İyi Yönetmen' dahil toplam 5 ödülün sahibi olan "True Detective" ve komedi dalında 3 ödüllü "Orange Is The New Black" yapımları yeni sezon bölümleriyle Haziran'da ekrana gelecek.

Emmy Ödülleri'ne doymayan, 5 yıldır peş peşe 'En İyi Komedi' ödülünü kimseye bırakmayan "Modern Family", "House of Cards", "Silicon Valley", "Louie","Scandal", The Good Wife" , "Grey's Anatomy", "Girls", "Law & Order SVU", "The X-Files", "Fringe" ve ilgiyle takip edilen daha birçok yapım Dizimax ekranlarında diziseverler ile buluşacak.

Dünyanın en prestijli televizyon ödülü olan ve tüm dünyanın heyecanla beklediği 67. Emmy Ödül Töreni ise 20 Eylül'ü 21 Eylül'e bağlayan gece sadece Dizimax kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Dilediğin yerde dizi keyfi

Digiturk üyeleri yayın akışına bağlı kalmaksızın aldıkları 'Dilediğin Yerde' hizmeti kapsamında yayınlanacak dizileri diledikleri zaman, diledikleri yerde, diledikleri ekrandan izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Diziler Bu Yaz Da Dizimax Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement