Dolandırılmaktan Karşılaştığı Polisler Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Dolandırılmaktan Karşılaştığı Polisler Kurtardı

Dolandırılmaktan Karşılaştığı Polisler Kurtardı

Adana'nın Kozan ilçesinde polisler, bir emekli vatandaşı yaklaşık 20 bin lira dolandırılmaktan son anda kurtardı.

16.05.2012 11:38

Adana'nın Kozan ilçesinde polisler, bir emekli vatandaşı yaklaşık 20 bin lira dolandırılmaktan son anda kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Meltem Arslan (27) adlı kadını telefonla arayarak kendisini başkomiser Erdem Coşkun olarak tanıtan kişi, internet üzerinden bir suça karıştıklarını ve ancak sorunu çözeceklerini söyledi. Daha sonra babası Niyazi Arslan (63) ile görüşen dolandırıcılar, hesaplarına 20 bin lira para yatırması gerektiğini söyleyerek yaşlı adamı bankaya gönderdi.

Arslan, bir bankanın ATM'sinden para transferi yapacağı sırada cadde üzerinde devriye görevi yapan Kozan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli başpolis Süleyman Türkmenoğlu ve Trafik başpolisi Murat Soydan ile karşılaştı. Arslan, polislere, "Beni sizin başkomiser aradı para yatırmam gerekiyormuş. Başpolis Süleyman Türkmenoğlu, "Amca böyle bir başkomiser yok siz dolandırılıyorsunuz. Sizi arayan kişi kim ise telefonunu verin" dedi.

Kendisini başkomiser Erdem Coşkun olarak tanıtan kişiyi arayan polisler, "Ben Niyazi Arslan'ın oğluyum" diyerek yüz yüze görüşmek istedi. Bu arada şüphelenen şahıs, telefonu kapattı.

Niyazi Arslan ve kızı Meltem Arslan'ın Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayette bulundukları öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolandırılmaktan Karşılaştığı Polisler Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement