Dr. Megan Hunt ile Tanışmaya Hazır mısınız? - Son Dakika
Güncel

Dr. Megan Hunt ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Dr. Megan Hunt ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Desperate Housewives'ın sevilen oyuncusu Dana Delay'ın başrolünde yer aldığı Body of Proof'ta suç, gizem ve drama tanık olacaksınız.

02.09.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"BODY OF PROOF " İLK SEZON BÖLÜMLERİ İLE D-SMART'TA

Body of Proof'un ilk sezon bölümleri, 3 Eylül Salı'dan itibaren hafta içi her gün saat 20.00'da, D-Smart, 19. Kanal Dizismart Premium HD'de dizi tutkunları ile buluşacak.

D-Smart, dünyanın en çok beğenilen, başarılı dizilerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Suç-drama türünde, başarılı örnekler arasında yer alan Body of Proof, Eylül ayından itibaren D-Smart'ta ekrana gelecek.

Kanıtları vücudunuzda taşıdığınızı siz bilmiyorsunuz ama Dr. Megan Hunt biliyor!

Dizide, alanında öncü sayılabilecek Dr. Hunt'ın bir trafik kazası ile bütün hayatının değişmesi konu ediliyor. Trafik kazasından sonra sürekli eli titreyen ve bunu herkesten saklayan Dr. Hunt, bir hastasının ölümüne neden olmasıyla kariyeri son buluyor. Yeni bir alana yönelmek zorunda kaldığında ise Philadelphia'nın efsanevi adli tıp uzmanı haline gelen Hunt, oldukça karmaşık bir karaktere sahiptir. Buna rağmen onu seven ve saygı duyan ekibi ile zorlu işlerin altından kalkabiliyor.

Zor bir boşanma süreci yaşayan ve iş dışında hiçbir sosyal yaşantısı olmayan Dr. Hunt'ın en büyük destekçisi ise iş arkadaşı Peter Dunlop'tur. Dizide, işinde ne kadar başarılı olursa olsun, özel hayatında da çözmesi gereken sorunları olan bir doktor hikaye ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Megan Hunt ile Tanışmaya Hazır mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement