Dudaklarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun - Son Dakika
Güncel

Dudaklarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun

Dudaklarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun

Dudaklarınızı güneşin zararlı ışınlarından ARTISTRY Şeffaf Ruj SPF15 ile koruyun

10.06.2013 14:04

Amway ARTISTRY Şeffaf Ruj, içerdiği SPF15 ile yaz sıcaklarında dudaklarınızı güneşin zararlı etkilerinden korumanıza yardımcı oluyor. Doğal bitkilerden türetilmiş nemlendiriciler içeren ARTISTRY Şeffaf Rujları, dudaklarınız için hem uzun süreli nemlendirme hem de kalıcı renk sağlıyor.

Yaz mevsimini çok sevsek de güneşin kendini tüm gücüyle gösterdiği bu dönemde cildimizi de iyi bir şekilde korumak çok önemli. İşte ARTISTRY Şeffaf Ruj SPF15 dudaklarınızı renklendirip güzelleştirirken aynı zamanda güneşin zararlı UV ışınlarına karşı da koruma sağlıyor.

İçerdiği A, E, C vitaminleri ve aloe ile dudaklarınızı koruyan ve besleyen ARTISTRY Şeffaf Ruj, rahatlatıcı ve ciltte kayan pürüzsüz bir uygulama ile dudaklar üzerinde şeffaf, parlak bir görüntü sağlıyor.

Dudaklarınızın genç görünümünü korumak için tasarlanan bu nemlendiricili ürün aynı zamanda ince çizgilerin rahatlatılmasına da yardımcı oluyor.

8 ayrı renk seçeneği bulunan ARTISTRY Şeffaf Ruj SPF15 ile sizde yaz mevsiminde hem çekici hem de daha sağlıklı görünen dudaklara sahip olabilirsiniz.

Fiyatı: 43 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dudaklarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement