Dünya Engellier Günü'nü Pasta Keserek Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Dünya Engellier Günü'nü Pasta Keserek Kutladılar

Dünya Engellier Günü\'nü Pasta Keserek Kutladılar

Kocatepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören zihinsel engelli öğrenciler, Dünya Engelliler Günü'nü pasta keserek kutladı.

03.12.2013 16:35  Güncelleme: 12:25

Afyonkarahisar'da Kocatepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 86 zihinsel engelli öğrenci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü pasta keserek kutladı.

Afyonkarahisar Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, zihinsel engelli çocuklar pasta kesip gönüllerince eğlendi.

Dernek Başkanı Hatice Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, heryıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Tüm dernekler olarak engellilerin dertlerini dinleyip onların yüzlerini güldürmek için çalıştıklarını belirten Özkan, "Engelli arkdaşlarımızın, çocuklarımızın yüzlerini bir nebze güldürebilirsek ne mutlu bize. Kocatepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde pasta keserek zihinsel engelli çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istedik. İnşallah önümüzdeki 15 tatilinde iş eğitimi okulunu da açacağız. Sayın valimiz ve İl Genel Meclisi başkanımız bize bir yer tahsis ettiler. Burada 3 ayrı okul vardı bunlardan üçüncü kademeyi başka bir okula taşıyacağız" dedi.

Özkan, dernek olarak faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Engellier Günü'nü Pasta Keserek Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement