Dünyanın En Büyük Fotoğraf Sergisi İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Büyük Fotoğraf Sergisi İlgi Görüyor

Dünyanın En Büyük Fotoğraf Sergisi İlgi Görüyor

Merinos AKKM Fuar Alanındaki dünyanın en büyük fotoğraf sergisi, Kurban Bayramı'nın birinci günü dışında hergün saat 10.00-18.00 arasında 21 Ekim'e Kadar ziyaret açık kalacaktır.

15.10.2013 00:08  Güncelleme: 00:06

Bu yıl üçüncüsü yapılan Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (Bursa FotoFest) kapsamında açılan dünyanın en büyük fotoğraf sergisine öğrenciler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Bursa Kent Konseyi (BKK) organizasyonunda, BUFSAD ve gönüllülerin istekli çalışmasıyla düzenlenen 3. Bursa FotoFest, bir hafta boyunca fotoğraf sanatının önemli isimlerini ve fotoğraf tutkunlarını ağırladı. Festival kapsamında Atatürk kongre Kültür Merkezi'ndeki (Merinos AKKM) 12 bin metrekarelik Fuar Alanı'nda açılan ve 222 sanatçının 86 sergisi ve 2 bine yakın fotoğrafından oluşan tek kapalı alanda açılan dünyanın en büyük fotoğraf sergisi de (The biggest photo exhibition in the world) vatandaşlardan ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Eğitim kurumlarının da ziyaret ettiği sergide, Bruno Barbey, Thomas Hoepker, Gael Turine, Christopher Morris, Massimo Mastrorillo, Davide Monteleone, Marcus Bleasdale, Werner Bischof, Kamil Fırat, Kutup Dalgakıran, Nihal Gündüz ve Abbie Trayler-Smith gibi dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının birbirinden güzel ve sanatsal değeri olan fotoğrafları yer alıyor.

Merinos AKKM Fuar alanındaki sergi, Kurban Bayramı'nın birinci günü dışında hergün saat 10.00-18.00 arasında 21 Ekim'e kadar ziyaret açık kalacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın En Büyük Fotoğraf Sergisi İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement