Düzce'de Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

Düzce\'de Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'nde, otomobilin önünde gitmekte olan otomobile çarpması sonucu iki araç şarampole yuvarlandı.

24.08.2011 00:20

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'nde, otomobilin önünde gitmekte olan otomobile çarpması sonucu iki araç şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza saat 21. 30 sıralarında, TEM'in Kaynaşlı Doğanlı mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Caner Çetin idaresindeki 34 PB 712 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde gitmekte olan Özkan Gürler idaresindeki 67 LC 175 plakalı otomobile çarptı. İki otomobil çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Özkan Gürler'in kullandığı otomobilde bulunan 65 yaşındaki Esfendiyar Gürler olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Nevzat Kılıç ve Fevzi Gümüş, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekibince araçtan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Nevzat Kılıç ve Fevzi Gümüş yaşamlarını yitirdi.

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Özkan Gürler, Aziz Gündoğdu, diğer aracın sürücüsü Caner Çetin ile yanında bulunan Öykü Derya Sevindik yaralandı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Hasan KAYA/ Düzce, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Kaza: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement