Efsane Futbolcuların Buluşması - Son Dakika
Güncel

Efsane Futbolcuların Buluşması

Efsane Futbolcuların Buluşması

Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü futbol takımının eski futbolcuları anılarını tazelemek için tekrar yeşil sahalara dönerek futbol oynadı.

01.06.2014 11:14

Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü futbol takımının eski futbolcuları anılarını tazelemek için tekrar yeşil sahalara dönerek futbol oynadı.

Mut İdman Yurdu Belediye Spor Stadı'nda bir araya gelen 45 ila 75 yaşları arasındaki eski futbolcular, gösteri maçından önce birbirleriyle uzun uzun sohbet ederek, hasret giderdi.

Mut Belediyesi tarafından organize edilen buluşmada bir konuşma yapan Başkan Nebi Yılmaz, bu organizasyonu efsane futbolcuları onure etmek için düzenlediklerini söyledi.

Eski futbolculardan Emin Doğan, futbolcu arkadaşlarıyla bir araya gelerek anıları tazelediklerini belirtti.

Mehmet Çetin ise, "Eskileri anmak güzel şey. Sevdiğimiz insanları bir arada görmek güzel şey. Bu gibi birlikteliği her yıl yaşarsak çok güzel olacak. Bugün çok sevinçliyiz" dedi.

Mustafa Ayan ise yıllar önce beraber futbol oynadığımız arkadaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çok güzel bir organizasyon oldu. Bir araya gelerek eski günleri hatırlayıp kaynaşmak bizlere bir mutluluk verdi" dedi.

Mut İdman Yurdu eski kalecisi Hamdi Gürpınar, hiç aklından çıkmayan bir anısını şöyle anlattı:

"Antrenörümüz Sabahattin Ata, bir maça çıkacağımızda 'çocuklar ilk yirmi dakika tek pas bastıracaksınız bir gol atıp yatacaksınız' dedi bende 'hocam 70 dakika ne yapacağız' dedim."

Etkinlikte, Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü efsaneleri olup hayatını kaybeden Sabahattin Ata, İsmet Yaman ve Ali Kemal Karaçar adına düzenlenen gösteri maçına katılanlara birer katılım belgesi verdi. Daha sonra aralarından ayrılan 3 futbolcunun ailelerine birer plaket verdi.

Efsane futbolcuların yaptığı karşılaşma 6-6 beraberlikle sonuçlandı. maçtan sonra futbolcular birbirlerine sarılarak dostluklarını pekiştirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efsane Futbolcuların Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement