Eskişehirspor, Abd'li Oguchi Onyewu'nun Peşinde - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor, Abd'li Oguchi Onyewu'nun Peşinde

Eskişehirspor, Abd\'li Oguchi Onyewu\'nun Peşinde

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Milan'ın Nijerya Asıllı ABD'li Defans Oyuncusu Oguchi Onyewu'yu Transfer Etmek İstediklerini Söyledi.

02.07.2010 18:50

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Milan'ın Nijerya asıllı ABD'li defans oyuncusu Oguchi Onyewu'yu transfer etmek istediklerini söyledi.

Tesislerde basın toplantısı düzenleyen Rıza Çalımbay, transfer çalışmaları ile yapacakları kamp hakkında bilgi verdi. Çalımbay, takımın bugünden itibaren Bolu'da 15 günlük kamp yapacağını belirtti. Bolu'dan sonra kamp çalışmalarına Avusturya'da devam edeceklerini ifade eden Çalımbay transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

İtalya'nın Milan takımında forma giyen ABD Milli Takımı'nın Nijerya asıllı defans oyuncusu Oguchi Onyewu'yu transfer etmek istediklerini söyleyen Rıza Çalımbay şöyle konuştu:

"Bolu kampına yeni transferlerimiz Burhan, Emre, Batuhan, Erkan, Sadi ve Brezilyalı Alison Freitos da katılacak. Kampta eksikliklerimizi gidereceğiz. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Defans, orta saha ve sol tarafa kesinlikle oyuncu almak istiyoruz. Bu alacağımı oyuncuların mutlaka bizim elimizdeki oyunculardan daha iyi olması gerekir. Aceleye getirerek hata yapmak istemiyoruz. ABD Milli takımında oynayan Nijerya asıllı Milan takımının defans oyuncusu Oguchi Onyewu'yu da almak istiyoruz. Onyewu'yu alırsak defans sorunumuzu çözeriz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor, Abd'li Oguchi Onyewu'nun Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement