Esob'tan Karaduman'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Esob'tan Karaduman'a Ziyaret

Esob\'tan Karaduman\'a Ziyaret

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda Başkanları Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

22.05.2017 16:10

28 Yıl önce kurulan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına bir kez daha seçilen Haydar Karaduman'ın duayen bir gazeteci olduğunu ifade eden Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin "Sayın Haydar Karaduman Malatya'nın saygın bir gazetecisidir. 28 Yıldır aşkanlık yapıyor ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti de dimdik ayakta. Kendilerine başarılar dilemek için ziyarete geldim" dedi.

Malatya Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'de Malatya Gazeteciler Cemiyetinin önemli bir basın kuruluşu olduğunu ifade ederek "MGC kurulduğu günden bu yana Malatya'ya hizmet veriyor. Basına çekidüzen veren bir kuruluşumuz. Başkanı Haydar Karaduman da görevini iyi yapan bir kardeşimiz. Kendisine ve arkadaşlarına hayırlı olsun di,yoruz" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Başkanı Haydar Karaduman ise 28 yıl önce kurdukları Cemiyeti hep açık tuttuklarını belirterek "Esnaf kuruluşlarımız hep yanımızda oldular, destek verdiler. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya Esnaf Kefelet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, MGC Başkanı Karaduman'a günün anısı olarak Osmanlı Turasının işlendiği bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esob'tan Karaduman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement