Eyüpsultan'da Çakıl Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eyüpsultan'da Çakıl Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Yaralı

Eyüpsultan'da, virajı dönerken sürücüsünün kontrolünü kaybettiği çakıl yüklü hafriyat kamyonu devrildi. Sürücü ile yanındaki kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Kazada, sürücü ve yanındaki kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, kaza sonrası çevrede güvenlik önlemi aldı ve yol bakım ekipleri tarafından temizlik yapıldı. Trafik normale döndü.

11.07.2023 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EYÜPSULTAN'da, virajı dönerken sürücüsünün kontrolünü kaybettiği çakıl yüklü hafriyat kamyonu devrildi. Sürücü ile yanındaki kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

Kaza, Hasdal- Okmeydanı Bağlantı Yolu Okmeydanı istikametinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kağıthane'den Okmeydanı yönüne doğru ilerleyen Çetin K. yönetimindeki 34 TH 0853 plakalı çakıl yüklü kamyonun virajı dönerken kontrolünü kaybetti. Kamyon devrilirken, yola çakıl ve mazot döküldü. Kazada, sürücü Çetin K. ile yanında bulunan Hasan M. hafif şekilde yaralandı. Olayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, kaza sonrası yola dökülen çakıl taşı ve mazotun diğer sürücülere tehlike yaratmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı. Kontrollü olarak sağlanan geçiş sırasında bağlantı yolunda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. İBB yol bakım ekipleri tarafından mazot nedeniyle kayganlaşan yola kum döküldü. Kamyonun kaldırılması ve çakıl taşlarının temizlenmesinin ardından trafik normale döndü.

Eyüpsultan\'da Çakıl Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eyüpsultan'da Çakıl Yüklü Kamyon Devrildi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement