Eyüpsultan Kaymakamı Kara: Bir kişiye ulaşılamıyor - Son Dakika
Güncel

Eyüpsultan Kaymakamı Kara: Bir kişiye ulaşılamıyor

Eyüpsultan Kaymakamı Kara: Bir kişiye ulaşılamıyor

EYÜPSULTAN'daki fabrikada yangınıyla ilgili açıklama yapan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "Söndürme çalışmaları bir kısım alanda devam etmektedir.

22.12.2022 15:47  Güncelleme: 16:53

EYÜPSULTAN'daki fabrikada yangınıyla ilgili açıklama yapan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "Söndürme çalışmaları bir kısım alanda devam etmektedir. Bir kişiye ulaşılamıyor veya haber alınamıyor" dedi.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nde sanayi sitesinde, araç filtresi üretimi yapan bir fabrikada saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerinde olay yerine, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri çalışma başlatırken bitişikteki fabrikalara alevlerin sıçramaması için yoğun çaba gösterdi. Çevredeki fabrikalar boşaltılırken yollar da araç trafiğine kapatıldı. Fabrikadan yükselen duman kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Alev alev yanan fabrikada 154 itfaiye personeli 33 araçla çalışmasını sürdürüyor. Yangında bir işçinin yaralandığı belirtilirken bir işçinin ise kayıp olduğu belirtildi. Kayıp işçinin içeride kalmış olabilme ihtimaline karşı çalışmalar sürüyor.

Olay yerinde açıklama yapan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "Yangın kontrol altına alınmış ve bir kısım alanda soğutma çalışmalarına geçilmiş. Söndürme çalışmaları bir kısım alanda devam etmektedir. Bir kişiye ulaşılamıyor veya haber alınamıyor. İnşallah o kişiye de ulaşabilmeyi, haber almayı umut ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eyüpsultan Kaymakamı Kara: Bir kişiye ulaşılamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement