Faber-Castell İle "RENKLİ Bir İstanbul" - Son Dakika
Güncel

Faber-Castell İle "RENKLİ Bir İstanbul"

Faber-Castell İle "RENKLİ Bir İstanbul"

Faber-Castell'in gerçekleştirdiği "Sanat Terapisi" etkinliğinde, sanatçı Emel Kurhan'ın çizdiği İstanbul temalı desenler, sanatseverlerin yaratıcılığıyla renklendi.

24.11.2015 09:44

Etkinliğe katılan sanatseverler, Faber-Castell ürünleriyle, İstanbul'u anlatan desenler üzerinde sanatını konuşturdu.

Faber-Castell, İstanbullu sanatseverleri "Renkli Bir İstanbul-Şehrimizi Renklendirelim" etkinliğinde buluşturdu. Davetliler sanatçı Emel Kurhan'ın tasarladığı İstanbul temalı desenleri renklendirdi.

Sanatçı Emel Kurhan "Faber-Castell ile "Sanat Terapisi" adını verdiğimiz etkinlikte çok sevdiğimiz şehrimiz İstanbul'u renklendirdik. Bir kedinin gözlerinden hem İstanbul turuna çıktık hem de sanat terapisi seansımızda güzel bir vakit geçirdik. Etkinliğimizi sanat terapisi diye adlandırdık çünkü insanları yaratıcılık konusunda cesaretlendirmeyi ve resim yoluyla rahatlamalarını istedik. İstanbul'dan ilham alarak çizdiğim 25 desende, kedisi, köpeği ve martısıyla, sembolik tarihi binaları ve yerleri resmettim. Davetlilerimiz ise hem hayalgücüyle İstanbul'da seyahat etti hem de yine hayal güçlerini kullanarak desenlerimi renklendi ve bütünde ortaya harika bir tablo çıktı" dedi.

Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, "Biz Faber-Castell olarak ürünlerimizle insanları cesaretlendirip, yaratıcılığa teşvik etmek istiyoruz. Bugün değerli sanatçı Emel Kurhan'ın moderatörlüğünde resim yapmanın, boyamanın her yaş grubundan, her meslekten insanın yapabileceği bir etkinlik olduğunu vurgulamak, hayal gücünü desteklemek ve biraz da günlük koşturmadan sıyrılıp ruhumuzu renklendirmek için bir araya geldik. Bizimle birlikte olan tüm konuklarımıza teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Faber-Castell İle 'RENKLİ Bir İstanbul' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement