Fashion&Travel 'Special Big Issue Çıktı - Son Dakika
Güncel

Fashion&Travel 'Special Big Issue Çıktı

Fashion&Travel \'Special Big Issue Çıktı

Fashion&Travel 'Special Big Issue'nun merakla beklenen sayısı önce IFW'de görücüye çıktı!

17.10.2012 14:11

MediaSa Yayıncılık tarafından yayımlanan Fashion&Travel Magazine 'The Special Big Issue' sayısı ile yine çok konuşulacak…

Modayı lüks, seyahat ve sanatla buluşturan, Demet Sabancı Çetindoğan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Fashion&Travel dergisi, 'The Special Big Issue'nun tanımını ilk olarak modanın kalbinin attığı İstanbul Fashion Week'te gerçekleştirdi. Tanıtıma özel olarak, 70 cm. x 100 cm. "dev" boyutlarında, 200 gr mat kuşe kağıda basılan ve 50 sayfa olan "The Special Big Issue" moda tutkunu konuklar tarafından büyük ilgi gördü. 10 Ekim tarihinde Pera Palace Hotel Jumeirah'da gerçekleşen Dilek Hanif defilesi sonrası After Party alanında sergilenen özel sayı, ardından 11 Ekim tarihinde gerçekleşen Studio Kaprol defile alanında moda tutkunlarının beğenisine sunuldu. Studio Kaprol defilesi sonunda ise defileye katılan bütün konuklara Fashion& Travel Magazine'in orijinal boyutlardaki sayısı dağıtıldı.

Hayranlık uyandıran 2. Sayının özel versiyonu yılbaşına kadar Harvey Nichols Kanyon, Brandroom Nişantaşı ve Brandroom Suadiye mağazalarında sergilenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fashion&Travel 'Special Big Issue Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement