Fenerbahçe - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe - Giresunspor Maçının Ardından

Fenerbahçe - Giresunspor Maçının Ardından

Fenerbahçe - Giresunspor maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Fenerbahçe'nin geleceğinin garanti altında İkinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladık Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Camiaya böyle ağır bir yenilgi yaşatma hakkımız yoktu Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor'u 6-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

13.01.2016 22:50

Fenerbahçe - Giresunspor maçının ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Fenerbahçe'nin geleceğinin garanti altında

İkinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladık

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Camiaya böyle ağır bir yenilgi yaşatma hakkımız yoktu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor'u 6-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Portekizli çalıştırıcı, rakiplerini çok ciddiye alarak sahaya çıktıklarını belirterek, Rakibimizin muhtemelen önümüzdeki sezon Süper Lig'de olacağını düşünüyorum. Maçı son derece ciddiye alarak dinamik ofansif yönümüzü iyi gösterdik. 6 gol attık daha fazlasını da atabilirdik. Rakibe de pozisyonlar verdik birkaç tane. Bundan çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. İkinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladık dedi.

Önemli hedeflerle ikinci yarıya başlayacaklarını dile getiren Pereira, Lig şampiyonluğu gibi son derece önemli bir hedefimiz var. Avrupa

Ligi'nde de iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. Kupada ise mücadele edebilmeye hazır olduğumuzu gösterdik diye konuştu.

Teknik adam, altyapıdan yetişen ve bugün maçta birer gol atan Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek'ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

Pereira, Uygar Mert ve Ramazan'ın kalitesini gösterdiğini ifade ederek, Fenerbahçe'nin altyapısında çalışan hocalara teşekkür ediyorum. Uygar ve Ramazan'ın performansını hepimiz gördük. Fenerbahçe'nin geleceğinin garanti altında olduğunu söyleyebilirim. Altyapıda şans alması

gereken birçok kaliteli genç var. A takımın kapısı herkese açık. Bu kulübün genlerinde var şeklinde konuştu.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, beklemedikleri bir skorla karşılaştıklarını vurgulayarak, Ağır bir mağlubiyet oldu. 3 gün önce Giresun'daki maçta yaptığımız mücadeleyi ortaya koyamadık. Camiaya böyle ağır bir yenilgi yaşatma hakkımız yoktu. Büyük dersler çıkaracağız. Fenerbahçe dört dörtlük oynadı dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement