Geleceğin Liderleri Bu Programda Yetişiyor - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Liderleri Bu Programda Yetişiyor

Geleceğin Liderleri Bu Programda Yetişiyor

Üniversite ve lise öğrencilerine Livcon Learning Akademi ve TÜGİAD işbirliğiyle “Geleceğin Liderleri Eğitimi” verilecek.

30.05.2014 13:28

Üniversite ve lise öğrencilerine Livcon Learning Akademi ve TÜGİAD işbirliğiyle "Geleceğin Liderleri Eğitimi" verilecek.

LIVCON Learning Akademi ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin (TÜGİAD) ortaklaşa geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile 10 başarılı üniversite ve lise öğrencisine "Geleceğin Liderleri Eğitimi" verilmesi hedefleniyor. Program, "Lider kimdir?", "Nasıl lider olunur?" ve "Lider nasıl fark yaratır?" gibi soruların yanıtını cevaplandırarak gençlere yol gösterecek. Çoğunluğu TÜGİAD'ın burslu öğrencisi olan 13 – 19 yaş arası başarılı 10 öğrencinin, öz güvenli, lider, doğru ve yanlış davranış kalıplarının farkında olan, ikna yeteneğine sahip, daha kolay öğrenen ve öğretebilme yetisine de sahip, kendinin farkında bireyler olması hedefleniyor. 6 modülden oluşan 'Geleceğin Liderleri Eğitimi' programı kapsamında gençler geleceğe büyük farkındalık ve farklılık kazanarak ilerliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geleceğin Liderleri Bu Programda Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement