Geleneksel Gazetecilik Yarışması Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Geleneksel Gazetecilik Yarışması Başlıyor

Geleneksel Gazetecilik Yarışması Başlıyor

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Yarışmasının 5.'sine başvurular başladı.

23.12.2014 13:55

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Yarışması bu yıl da gerçekleştirilecek.

Gazetecilik mesleğini özendirmek ve genç gazetecilerin başarılı çalışmalarını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Bu yıl 5.'sini düzenleyeceğimiz Şanlıurfa Gazetecilik Yarışmasının başvuruları başlamıştır. 2014 yılı içerisinde yayınlanmış eserlerin kabul edileceği yarışmamız Şanlıurfa'daki bütün gazeteci arkadaşlarımıza açıktır.
15 Ocak 2015 Ocak tarihine kadar tanınan başvuru süresi sonrasında, jürimizin belirleyeceği dereceye giren eserler kamuoyuna açıklanacaktır. Yarışmaya katılacak tüm gazeteci arkadaşlara başarılar dileriz" dedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Gazetecilik Yarışması, 'Yazılı haber, Görsel haber, Haber Fotoğrafı ve Ropörtaj olmak üzere 5 ayrı dalda yapılıyor.

YARIŞMA ŞARTLARI ŞÖYLE;

Katılımcılar; 01 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında yayımlanmış eserlerle yarışmaya başvurabilecek. Yarışmaya, en fazla 3 dalda ve birer eserle başvuru yapılabilecek. Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2015 Ocak. Her dalda ilk 3'e girenlere Birliğimiz tarafından plaket ve ödüller verilecek. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Geleneksel Gazetecilik Yarışması Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement