Giresunlunun Sahaya Çıkmasına Saatler Kaldı - Son Dakika
Güncel

Giresunlunun Sahaya Çıkmasına Saatler Kaldı

Giresunlunun Sahaya Çıkmasına Saatler Kaldı

19 Ocak Pazar günü açılışı yapılacak olan 6. Osman Ağa Giresun Derneklerarası Futbol Turnuvası kur'aları dün Giresun Federasyonu'nda düzenlenen toplantıda yapıldı.

18.01.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Ocak Pazar günü açılışı yapılacak olan 6. Osman Ağa Giresun Derneklerarası Futbol Turnuvası kur'aları dün Giresun Federasyonu'nda düzenlenen toplantıda yapıldı. Turnuva kuralarının çekilişine Federasyon Yönetim Kurulu'nun üyelerinin yanısıra dernek başkanları da katıldı.

Turnuvada 48 takım 8 grupta mücadele edecek, her grupta 6 takımın mücadele edeceği bildirildi. Giresunlu gençlerin tanışıp kaynaşabilecekleri sosyal bir platform olarak değerlendirilen Turnuva ailelerin çocuklarıyla gelerek çeşitli yöresel eğlenceleri zevkle izleyebileceği bir etkinlik.

Kura çekimlerinden önce bir açıklama yapan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, "Bu turnuva, Giresunlu hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirecek, gençlerimize spor yapmayı ve kardeşlik ruhunu aşılayacak bir turnuvadır." dedi.

Kura çekimlerine Giresunspor Eski Başkanı Ömer Ülkü de katıldı. Ülkü yaptığı açıklamada "Giresunlu gençlerimiz bu turnuvaya katılarak spora ve birlik beraberliğe ne kadar önem verdiklerini ortaya koyacaklardır." diye konuştu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvaya katılan takımlara seçkin bir mekânda bir akşam yemeği sözü veren Ülkü, "Bu yıl da centilmenlik galip gelecek, bundan eminim." diye konuştu.

Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan ise, dostlu ve kardeşlik mesajları verdiği konuşmasında şunları söyledi: "Derdimiz kimliğimizi koruyarak geçmiş ve geleceğimiz arasında köprüler oluşturmak. Geleceğimizi kendi kültürel ve manevi değerlerimizin üzerine kurmak. Bu yüzden 'Giresunlular Sahada' diyerek sosyal dokunun her yerinde olduğumuzu vurguluyoruz. Sporu da bu anlamda bir vasıta olarak görüyor ve gençlerimizin kendi değerlerimizi sahiplenmesi için bir zemin olarak kabul ediyoruz. Bu prensip bize 'Mücadelede rakibiz, dünya ahret kardeşiz" sloganını söyletiyor. Turnuvamız her geçen yıl daha fazla ilgi uyandırıyor ve daha çok ses getiriyor. Bu yıl da çok daha coşkulu bir müsabaka ortamı oluşturacağız. Bütün hemşerilerimizi bekliyoruz."

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Abdullah Akgün de, "Turnuvamıza bütün hemşerilerimizi bekliyoruz." dedi. Bu turnuvanın Giresunlu gençlerin tanışıp kaynaşabilecekleri sosyal bir platform olarak değerlendiren Akgün, "Bu yıl Giresunlular için çok daha fazla tanıtım olacak. İstanbul ve Giresun Valilerimizle birlikte, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz de açılış şölenimizi şenlendirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giresunlunun Sahaya Çıkmasına Saatler Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement