İzleyen şaşıp kalıyor! Sadece 1 saniyede kravat bağlıyor - Son Dakika
Güncel

İzleyen şaşıp kalıyor! Sadece 1 saniyede kravat bağlıyor

Giresun'da görenleri şaşkına çeviren Sebahattin Kara, kendisini film setinde keşfettiği günden beri, saniyeler içinde kravat bağlıyor. Jet Kravatçı olarak bilinen Kara, yeni rekorunu ise uçaktan atlayarak gerçekleştirmeyi hedefliyor.

22.01.2021 13:13  Güncelleme: 15:26

Giresun Görele'de 'Jet Kravatçı' olarak bilinen Sebahattin Kara, hızıyla görenleri şaşkına çeviriyor. Yalnızca 1 saniyede kravat bağlayan Kara, daha önce 2 saniyede gerçekleştirdiği kravat bağlama rekorunu 1 saniyeye indirdi. Jet Kravatçı şimdi 1 saniyelik rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor.

"KENDİMİ FİLM SETİNDE KEŞFETTİM"

Hızlı kravat bağlama konusunda dünyada tek olduğunu söyleyen 56 yaşındaki Sebahattin Kara, "Kendimi bir film setinde keşfettim. Sette milletvekili rolünde oynayanlar için çok sayıda kravatın bağlanması gerekiyordu, "Bağlamayı bilen var mı?" dediler. O sırada biri ayağına koyduğu kravatı 1 saatte bağlamaya çalışıyordu. Ben de bağlamaya başladım, elimle bağlayıp bağlayıp atıyordum kenara. Ben bile farkında değildim. Bir baktım ki herkes ağzı açık bana bakıyor. Baktım ki bayağı hızlıymışım. Sonrasında bu yeteneğimi daha da geliştirmek istedim ve bunun üzerine yoğunlaştım. Şimdi de kimse hızıma yetişemiyor" diye konuştu.

İzleyen şaşıp kalıyor! Sadece 1 saniyede kravat bağlıyor

BULDUĞU TEKNİKLE BAĞLAMA SÜRESİ 1 SANİYEYE DÜŞTÜ

Daha önce 2 saniyede kravat bağladığını, bulduğu teknikle bu sürenin 1 saniyeye düştüğünü kaydeden Kara, "Hızlı kravat bağlama rekorum 2 saniyeydi, yeni bulduğum teknikle artık bunu 1 saniyeye indirdim. Kendi rekorumu kendim egale ediyorum. Tek rakibim yine kendimim. Dünyanın hiçbir yerinde bana rakip olacak kimse yok. Hala çalışmalarıma da devam ediyorum tek hedefim Guinness rekorlar kitabına girmek" dedi.

UÇAKTAN ATLAYARAK KRAVAT BAĞLAYACAK

Bağladığı kravatlarda boğulma riskinin olmadığına dikkat çeken Kara, "Olası bir kavga anı, ya da arabada kaza anında bir yere sıkıştığında kravat kendiliğinden çözülür. Bağladığım bu kravat nereden çekilirse çekilsin çekenin elinde kalır, boğulma riski yoktur. Yeni rekorumu uçaktan paraşütle atlayarak kırmayı hedefliyorum. Şuanda bana sponsor olabilecek uçak firmalarıyla görüşme halindeyim. Kısa sürede sponsor olacak herhangi bir firmanın uçağından paraşütle atlayarak havada kravat bağlamayı hedefliyorum" ifadesinde bulundu.

İzleyen şaşıp kalıyor! Sadece 1 saniyede kravat bağlıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzleyen şaşıp kalıyor! Sadece 1 saniyede kravat bağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • bekar genç: o değilde yanındaki bayan çok güzel ya bende bekarım Allah kısmet ederse niye olmasın 7 8 Yanıtla
  • bu neydi: bir saniye mi bu şimdi 10 1 Yanıtla
  • aaaa: adam 1 saniyede bağlamıyor 4 saniyede bağlıyor abartmayı : 9 0 Yanıtla
  • jordan : şaştım kaldım öylece yardım edin bana :( 7 1 Yanıtla
  • bilal gezen: ne sihirdir ne keramet el çabukluğu el çabukluğu bir marifet. 3 2 Yanıtla
  • dt: ayy ne kadar önemli 3 2 Yanıtla
  • limon: Hay be , yeni icat , kaç kişi kravat takıyor, kime faydası var, Ülke ekonomisine milyon dolarlar kazandıracak mi? yok , boş işler 2 1 Yanıtla
  • Bjk1903: helal dayı başkan olacak adamsın 2 1 Yanıtla
  • ABDULKERİM KAYA: SANKİ İNSANLIĞIN GELECEĞİNİ DEĞİŞTİRECEK BULUŞ, BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞMAYIN 1 0 Yanıtla

Advertisement