Gözü Dönmüş Eski Koca Yedi Aylık Hamile Eşini Sokakta Dövdü - Son Dakika
Güncel

Gözü Dönmüş Eski Koca Yedi Aylık Hamile Eşini Sokakta Dövdü

Gözü Dönmüş Eski Koca Yedi Aylık Hamile Eşini Sokakta Dövdü

15 yaşında zorla evlendirilen 26 yaşındaki 7 aylık hamile kadın evlendiği günden beri sürekli şiddet gördüğü için boşanınca eşi tarafından yine sokak ortasında dövüldü.

08.05.2015 09:54  Güncelleme: 17:26

Adana'da, 15 yaşında, 15 bin lira başlık parasıyla zorla evlendirilen 26 yaşındaki 7 aylık hamile kadın evlendiği günden beri sürekli şiddet gördüğü için boşanınca eşi tarafından yine sokak ortasında darp edildi.

NELER OLDU?

Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Ayşe Demir, 11 yıl önce 15 bin lira başlık parasıyla Şanlıurfa ilçesinde ailesinin zoruyla Halil Demir (35) ile evlendirildi. Evlendikten sonra çift Adana'ya taşındı. İddiaya göre, alkolik olan Halil Demir eşini evlendiği ilk günden bugüne içip içip dövmeye başladı. Bu arada Demir çiftinin 3 kız bir erkek çocuğu oldu. Evliliğin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Demir, eşini darp etmeye devam etti. Önceleri utandığı için eşinin kendisini dövdüğünü kimseye söylemeyen Ayşe Demir, bir yıl önce polis merkezine giderek şikayetçi olup eşinden boşanmak istediğini söyledi.

Polisler ise kocaya işlem yaptı. Demir evden uzaklaştırma alırken Ayşe Demir de boşanma davası açtı. Demir uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gelip Ayşe Demir'i darp etmeye devam etti. Üstelik eve geldiği bir günde Ayşe Demir ile birlikte olunca kadın hamile kaldı. Ayşe Demir hamileliğinin 7. ayına geldiğinde mahkeme 3 gün önce çifti boşadı.

"NE OLDU HUZURA KAVUŞTUN MU?"

Eşi kendini boşayınca çılgına dönen koca yine alkol alarak, Yüreğir ilçesine bağlı Dedekorkut mahallesinde eşini aramaya başladı. Halil Demir, 826. sokakta kızı ile birlikte evine doğru giden Ayşe Demir'i sokak ortasında yakaladı. Halil Demir eşine, "Ne oldu beni boşadın rahatladın mı, şimdi huzura kavuştun mu?" diye bağırdı. Ayşe Demir de "Evet huzura kavuştum sen bana 11 yılda bir gün gün yüzü göstermedin" diye karşılık verdi.

SOKAK ORTASINDA DAYAK

Bunun üzerine koca 7 aylık hamile eşini kız çocuğunun yanında darp etti. Koca kadının karnına tekmeyle yüzüne yumrukla vurup kaçtı. Darp edilen Ayşe Demir polisi arayıp, "Boşandığım eşim beni darp etti hamileyim karnım ağrıyor." diye ihbarda bulundu.

BEBEK VE ANNE İYİ

Polis hemen sağlık görevlilerini aradı. Görevliler kadını ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce yüzünü kapattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gözü Dönmüş Eski Koca Yedi Aylık Hamile Eşini Sokakta Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • .......: niye kapatıyorsun ki yüzünü, senin utanılacak hiçbir şeyin yok. seni küçücük yaşta satan ailen ve sana böyle acımasızca davranan yaratık utansın. Alnın açık ve başın dik yürü kardeşim. 21 1 Yanıtla
  • BUSE: Bır kadını ustelık bırde hamıle bır kadını dovmek bır erkegın ne kadar acız, asagılık kompleksı ıcınde oldugunu, aslında ne kadarda zavallı oldugunu gosterır, acınacak halde olan aslında kendısıdır, yazık 14 0 Yanıtla
  • .........: kime ne diyeceğimizi şaştık allah hem kadını 15 bine satan ailesine hemde bu zulmü yapan kocasını ıslah etsin. . . 12 0 Yanıtla
  • aa: sen kapatma yüzünü utanma utanacak bir şey mi yaptın canım seni o hale getiren utansın 10 1 Yanıtla
  • reyhan: Pardonda hem dayak hem gebelik çok tezat 4 6 Yanıtla
  • trakyalı: nalet olsun böyle insanlara. Allahtan bulun sizin gibiler hesabı allaha vereceksiniz 10 0 Yanıtla
  • karasulu: ona en büyük cezayı allah verecek 8 1 Yanıtla
  • karasulu: yazıklar olsun bu harekete kelime yetmez ne denir bilmiyom 7 1 Yanıtla
  • Erciyes: Etege bakin nerden geldigi belli Adanaya camur atmayin adamda serefsizmis hamile bayana yapilirmi 6 1 Yanıtla
  • 352: Adana artık çık aradan. 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement